Meydan Ardıçlı

Maydan Ardıçlı Projesi, Özyurtlar İnşaat ve Bahaş Holding’in iş ortaklığı neticesinde İstanbul Esenyurt’un Ardıçlı Mahallesi’nde hayata geçirilen bir projedir. Yaklaşık olarak 73 bin 690 metrekarelik bir arsa üzerinde inşa edilen proje 7 katlı olacak şekilde 27 adet bloktan meydana geliyor.

Meydan Ardıçlı Projesi, içerisinde toplamda 125 adet ticari birim ve bin 681 adet konut yer alacak şekilde tasarlandı. 1 oda bir salon, 2 oda bir salon, 3 oda bir salon ve 4 oda bir salon tipleri ile planlanmış olan dairelerin büyüklükleri ise henüz açıklanan bilgiler arasında yer almıyor.

Yeşilin en güzel tonları ile karşımıza çıkan Meydan Ardıçlı Projesi, sahip olduğu 12 bin metrekarelik yemyeşil alanı ile konut sahiplerine eşsiz bir ortam sunarak ayrıcalıklı bir yaşamın tek adresi olmayı hedefliyor. Özel tasarımı ve mimarisi ile geçmişin izlerini günümüze taşıyan bu proje evinize her daim mutluluğu ve huzuru getirmeyi vaat ediyor.

Proje Genel Özellikleri

Sosyal bir hayatın ihtiyaç duyduğu her bir detayı bünyesinde barındıran Meydan Ardıçlı Projesi, konut sahiplerine birçok aktivite imkânı da tanıyor. Tam donanımlı fitness merkezi, bin metrekarelik bir alana sahip olan çocuk oyun parkı, hobi bahçesi, sanat galerisi, cafe, restoran ve daha birçok detayları ile konut sahiplerine diledikleri gibi vakit geçirebilecekleri ayrıcalıklar sunuyor.

Bu bölgede daha önce hayata geçirmiş olduğu başarılı konut projeleri ile tanınmış olan Özyutlar İnşaat, bu projesi ile de Bahaş Holdingle birlikte çalışarak başka bir başarıya daha imza atmaya hazırlanıyor. Meydan Ardıçlı Projesi’nde kullandıkları süs havuzları ve eşsiz su oyunları ile herkesin dikkatini çeken bu proje, bölgenin en özel projesi olma yolunda ilerliyor.

İstanbul’un en çok sevilen ve tercih edilen yaşam alanlarından biri olan Bahçeşehir’de hayata geçirilen bu proje lokasyon açısından da çok avantajlı bir konumda yer alıyor. Hemen yanı başında yer alan metro hattı sayesinde ulaşım problemini ortadan kaldıran bu proje, Üniversitelere, Akbatı Alışveriş Merkezine, Esenyurt İlköğretim Okuluna ve TEM Otoyoluna olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.