Yapı Kredi Bankası’ndan Araçta Ödeme Dönemi Başlıyor!

Türkiye’nin ilk dijital bankası olan Yapı Kredi, müşterilerine özel, araçlarından inmeden ödemelerini yapacakları yeni bir hizmet sunuyor.

Yapı Kredi Bankası, Worlcard ve TLcard kullanan müşterilerine özel Araçta Ödeme imkanı sunuyor.

Yapı Kredi Bankası’ndan Araçta Ödeme Dönemi!

Yapı Kredi Pay çözümleri arasında yer alan Araçta Ödeme uygulaması kapsmaında Worldcard ve TLcard’ı olan kişilerin Opet’ten yapacakları akaryakıt alışverişlerine yeni uygulama geldi. Artık vatandaşların ödemeler için araçlarından inmelerine gerek yok. Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması ile birlikte çok daha hızlı ve kolay bir şekilde Araçta Ödeme dönemi başlıyor.

Sunulan yeni avantajla ilgili açıklamalarda bulunan Yapı Kredi Bankası, söz konusu kartlara sahip olan vatandaşların artık Opet alışverişlerinde alışverişlerinde araçlarından inmelerine gerek olmadığını, bunun için bankanın mobil uygulamasını kullanabileceklerini bildirdi. Vatandaşların bundan yararlanabilmeleri için telefonlarına uygulamayı yüklemeleri, tek seferlik olmak üzere de araçlarının plakalarını sisteme kayıt ettirmeleri gerekiyor. Aynı zamanda da Opet istasyonlarında da yapacakları ödemeyi Yapı Kredi Pay ile olacağının mutlaka belirtilmesi gerekiyor. Bu işlemler sonrasında banka tarafından bildirim geliyor. Bildirime giriş yapılması, kart seçiminin gerçekleşmesi gerekiyor. Bu işlem mobil uygulamaya ek olarak Jet işlemler menüsünde yahut bankanın mobilinde Kartlarım menüsünde bulunan Yapı Kredi Pay bölümünden de hızlı bir şekilde gerçekleşebiliyor.

Araçta Ödeme dönemiyle ilgili açıklamalarda bulanan Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, vatandaşların ödemelerini çok daha kolay yapabilmeleri için yeni hizmet geliştirdiklerini, Yapı Kredi’nin Türkiye’nin ilk dijital bankası olduğunu, bu kapsamda da sürekli olarak geliştirdiklerini yeniliklerle müşterilerine her zaman farklı hizmetler sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.