WhatsApp’a Yeni Özellik Geliyor!

WhatsApp'a Yeni Özellik Geliyor!

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte dünyada en fazla kullanılan sosyal mecralarda yerine alan Whatsapp kullanıcılarına yeni bir özellik ile geliyor.

Yapılan açıklamalara göre, yakın bir zamanda görüntülü grup sohbet özelliği getirebilir. Yeni gelecek söz konusu özellik için hem Android hem de İOS kullanıcıları için ayrı ayrı test edilecek.

Whatsapp’a Yeni Özellik Yakında!

WABetaInfo tarafından whatsappa gelecek olan yeni özellik kapsamında rapor hazırlandı ve yayımlandı. Yayımlanan raporda da yeni özelliğinde çok yakın bir zamanda gelebileceği belirtildi. Yeni özelliğin testi ilk aşamada Androidler için yapılacak. Sonrasında da İOS kullanıcılar için ayrı bir test gerçekleşecek. Yeni özellik kapsamında da whatsappta en fazla 4 kişinin yer aldığı bir grup görüşmesinde arayan da dahil olmak üzere görüşme olabilecek. Aynı zamanda söz konusu özellik Whatsapp beta’nın 2.17.437 güncellemesinde de gizli bir şekilde bulundu. Söz konusu güncellemede grup araması yapılmadığından dolayı hem sesli aramada hem de görüntülü aramadaki geçiş gerçekleşmedi şeklinde de bir dize ile karşılaşıldı.

Messenger’daki Gibi Özellik de Geliyor!

Yapılan açıklamalara göre, grupta videolu görüşmelerin yanı sıra istenilen bir kaç unsur daha bulunmakta. Bunlardan biri de facebook’un messenger’ında olduğu gibi çıkartmaların gelmesi.

Yeni 2 Bölüm Daha!

Raporda yazan bir diğer konu ise kullanıcıların ekranlarının sağ köşelerinde whatsapp stickers packs store’e erişim izni. Şirket, kullanıcıların tüm etiketleri görmesi, indirmesi, izlemesi ve silmesi için öne çıkan ve benim olmak üzere iki ayrı bölüm entegre edecek.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.