Viona Doğan, 4.000 TL Maaşlı Gayrimenkul Danışmanı Alımları Yapacak!

Viona Doğan, 4.000 TL Maaşlı Gayrimenkul Danışmanı Alımları Yapacak!

2010’dan bugüne kadar gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Viona Doğan Grup İnşaat, 4 Gayrimenkul Danışmanı alımları gerçekleştirecek.

Gayrimenkul Danışmanı iş ilanı yayınlayan Viona, iş başvurusu yapacak adayların en az lise mezunu olmalarını, 30 yaş veri üzeri olmalarını istemektedir.

Gayrimenkul Danışmanı İş İlanı Detayları

  • Önceki dönemlerinden benzer sektörler çalışmış adayların başvuru yapmasını isteyen Viona, satış konusunda da en az 3 sene deneyimlerinin bulunmasını istemektedir.
  • Emekli adayların başvuruları ön değerlendirme kapsamında değerlendirilecektir.
  • Girişimci ruha sahip, kendi işini yapmaktan mutluluk duyan, eğitime, öğrenmeye ve araştırmaya her zaman merak eden ve açık olan adayların başvurusu yapması istenip, tüm adayların insan ilişki ve iletişimlerinin iyi olması, empati kurmayı bilmeleri, her zaman dinlemeyi bilmeleri, müşteri ve çözüm odaklı çalışmaları, çalışkan ve aktif olmaları istenmektedir.
  • Viona, adayların aynı zamanda da dış görünümlerine her zaman önem vermelerini isteyip, takım çalışmalarında da başarılı olmalarını istenmektedir.
  • Adaylar İstanbul’da istihdam edilecek olup, Küçükçekmece ve yakın bölgelerinde ikamet edenlerin başvuruları da ön değerlendirmeye alınacaktır.
  • Başvuru yapacak erkek adayların ise askerlik hizmetlerini yerine getirmiş olmaları istenmektedir.
  • Gayrimenkul Danışmanı maaşı ise 3.000 TL ile 4.000 TL arasında olacaktır.

Gayrimenkul Danışmanı İş Başvurusu Ne Zaman Sona Erecek?

Başvurular 19 Şubat 2018 günü sona erecek olup, bu tarihten sonra Viona şartlara uygun olan adaylar ile iletişime geçecektir.

Viona Doğan Grup İnşaat tarafından açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/viona-dogan-grup-insaat-ve-tic-ltd-sti-gayrimenkul-danismani-1944560

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile firmalar tarafından sunulan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.