Vakıfbank’tan Yaza Özel Hızlı Kredi!

Vakıfbank’ın yaz mevsimine özel sunduğu krediden faydalanmanız halinde ödemeleriniz en erken ekimde başlayabilir, uygun faiz oranlarından da yararlanabilirsiniz.

3 Ay Ertelemeli Vakıfbank’tan Yaz Kampanyası!

Vakıfbank yaz kredisi kampanyası 48 ay yani 4 yıla kadar uzanan ödeme planıyla sunuluyor. Ödeme planları 7 farklı çeşittedir. Bunlardan biri sabit faiz oranlarıyla her ay eşit miktarlarda yapılan ödemelerdir. Diğer azalan ya da artan taksit tutarları ile yapılan ödemelerdir. Yani küçük miktarla başlayıp büyüyen kredi taksitleri olarak ödemelerinize devam edebilirsiniz. Ya da bunun tam tersini yapabilirsiniz. Diğer ödeme planı ise ilk 3 ay kredi ödemesi yapmayabilir ya da 3 ayda bir ödemelerini gerçekleştirebilirsiniz. Temmuzda kredi başvurusu yaparsanız ödemeleriniz ekimde başlar, ağustosta başvuru yaparsanız kasımda başlar. Her taksit tutarınız farklı olabilir ya da hep küçük miktarlarda ödeme yapar, son taksidiniz büyük olur.

Kredi kampanyası 48 ay vadeye kadar uzanır. İhtiyaç kredisi faiz oranları ise yüzde 1,75’ten başlar. Anında kredi başvurusu için gelir belgesi zorunluluğu yoktur. Ancak banka şubelerinden yapmanız halinde nüfus cüzdanınızı, gelir belgenizi ve ikametgah belgenizi getirmeniz gerekmektedir.

SMS Göndererek de Mümkün!

SMS ile kredi başvurusu yapmak için büyük harflerle kredi kelimesini, devamında ise aralarında bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numarası ve aylık gelirinizi yazmanız gerekmektedir. Sigorta yapılması talep edilip, kamu çalışanları, özel sektör çalışanları ve emeklilere özel sunuluyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.