TOKİ’nin Turizmciler İçin Hayata Geçireceği Projesine Start Verildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından turizm sektörü çalışanları için ucuza ev sahibi olma imkanı sağlanacak olan toplu konut projesinin Kocayatak’taki inşaat çalışmalarına başlandı.

Turizm Sektör Çalışanları Ucuza Ev Sahibi Olacak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, konu ile alakalı olarak yapmış olduğu açıklamasında, turizm sektörü çalışanlarının uygun fiyatlı taksit olanağı ile ev sahibi olma imkanı sağlayacak olan TOKİ projesinin Kocayatak’ta inşaat çalışmalarına başlandığını duyurdu. Üstelik bir sene içerisinde projenin tamamlanıp konutların hak sahiplerine teslim edileceğini de ekledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, dün akşam büyükşehir belediyesinin Serik ilçesinde gerçekleştirmiş olduğu iftar programına iştirak etti.

Söz konusu programa ayrıca AK Parti Milletvekili İbrahim Aydın, Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, meclis üyeleri bazı sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, muhtarlar ve pek çok vatandaş da iştirak etti.

Katılmış olduğu bu iftar programında bir takım açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Menderes Türel, mübarek Ramazan günlerinin vatana, millete, İslam alemine ve dünyaya huzur getirmesi temennisinde bulundu.

İnşaat Çalışmalarına Start Verildi

Şehre ve Serik ilçesine gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi veren Türel, ilçede 20 milyon lira değerinde yatırım ile cadde ve kaldırım düzenlemesi gerçekleştirildiğini dile getirdi. Seçim vaadleri esnasında turizm çalışanları için ucuz konut sahibi olma imkanı tanıyacakları vaadinde bulunduklarını dile getiren Türel, bu kapsamda TOKİ tarafından şimdilik 2 bin adet 200 konut hayata geçirileceğini, söz konusu bu kampanya için TOKİ tarafından Kocayatak’ta inşaat çalışmalarına başlandığını duyurdu.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.