TOKİ’nin Temmuz Ayı Fırsatları Devam Ediyor!

Kurulduğu tarihten 2002 yılını kadar geçen 19 yıllık süre zarfı içerisinde 43 bin konut üretimi gerçekleştiren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2003 yılından bu zamana kadar olan 15 yıllık süre zarfında ise 835 bin konut üretimi gerçekleştirdi. TOKİ, bu doğrultuda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), da ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak üzere çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor. Önümüzdeki 5 sene için 1 milyon 200 konut üretmeyi hedefleyen TOKİ, içerisinde bulunduğumuz Temmuz ayı boyunca kura çekilişi ile konut satışları gerçekleştirecek.

Temmuz ayı içerisinde İzmir, Samsun, İstanbul ve Manisa’da kura çekilişi ile ucuz konut satışı gerçekleştirecek olan TOKİ, söz konusu konutlar için en a 815 TL aylık ödeme (taksit) fırsatı sunacak. İşte TOKİ’nin bu ay kura çekilişi düzenleyeceği projeleri…

  • İzmir Torbalı Alt ve Orta Gelir Grubu Projeleri

TOKİ tarafından İzmir Torbalı’da hayata geçirilen alt ve orta gelir grubu projelerindeki toplamda 286 adet konutun kura çekilişi 9 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Başvuruları 18 – 29 Haziran tarihleri arasında alınan projelerden alt gelir grubunda 127 adet iki oda bir salon, orta gelir grubunda ise 159 adet üç oda bir salon daireler yer alıyor.

  • İstanbul Silivri Alt ve Orta Gelir Grubu 1 ve 2’inci Etap Projeleri

İstanbul Silivri alt gelir grubu 1 ve 2. Etap projelerindeki iki oda bir salon 934 adet daire için 18 Temmuz 2018 tarihinde kuralı satış gerçekleştirilecek. Aynı şekilde İstanbul Silivri orta gelir grubu üç da bir salon 422 adet konutun kuralı satışı ise 18 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

  • Samsun Canik

Samsun’un Canik ilçesinde hayata geçirilen 71 adet konut için kuralı satış 19 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

  • Manisa Yunusemre

Manisa Yunusemre’de hayata geçirilen 2. Etap 1 ve 2. kısım projelerindeki toplamda bin 500 adet konut, 16 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan kura ile sahiplerini bulacak.

  • İstanbul Kayaşehir

Daha önce İstanbul’da başvuru bedelini ödeyip hak sahibi olan vatandaşlar için tahsis edilen toplamda 140 adet konutun kura çekilişleri ise 23 Temmuz’da yapılacak.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.