TOKİ’nin O Büyük Kampanyası’nda Son 10’a Girildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu bir an önce ödeyip tapusunu almak isteyen hak sahiplerine ilişkin her sene düzenli bir şekilde gerçekleştirilen yüzde 20 indirim kampanyasında son 10 güne girildi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu bir an önce kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve dükkan hak sahiplerine ilişkin düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası önümüzdeki 10 günün akabinde son bulacak.

Son Başvuru Tarihi 18 Mayıs Cuma!

Her sene düzenli bir şekilde başlatılan söz konusu bu TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası, bu sene 24 Nisan 2018 Salı günü itibari ile başlarken, 18 Mayıs 2018 Cuma günü ise, alınacak olan başvuruların ardından son bulacak.

Kampanya Kapsamında Konut Kredisi Faizleri Yüzde 0,99’dan Uygulanacak

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan konu ile alakalı olarak bir takım açıklamalarda bulundu. Ergün Turan söz konusu bu açıklamasında, yüzde 20 indirim fırsatından faydalanmak isteyen hak sahipleri adına bankalardan kullanılacak olan konut kredisinde 120 ay vade olanağı tanınacağını ifade etti. Üstelik TOKİ’ye kalan borcun toplamında yüzde 20 oranında indirime gidilecek olan bu kampanyada, bankalardan kullanacak olan kredilerin yüzde 0,99 oranında faiz ile sağlanacağını da açıklamalarına ekledi.

Kampanyadan Faydalanacak Olanları TOKİ’ye Borcu Olmayacak

TOKİ tarafından gerçekleştirilen bu yüzde 20 indirim kampanyası içerisinde bulunduğumuz yıldan 2016 yılının sonuna dek gerçekleştirilmiş ve geri ödemeleri 2016 yılı süresinde başlamış olan konut ve iş yeri sahiplerinin yararına sunuldu.

Ayrıca bahsi geçen kampanyadan yararlanmak isteyen hak sahipleri için, 24 Nisan 2018 günü itibari ile TOKİ’ye ödemesi gereken aidat ya da emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması gibi bir şart koşuldu.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.