TOKİ’nin İndirim Günleri Bugün İtibariyle Başladı!

TOKİ’den ev alacaklara ilişkin hazırlanan yüzde 20 indirim kampanyası bugün itibari ile başladı. Kredi çekerek borcunu erkenden ödemek isteyen vatandaşlara yüzde 1’in altında faiz imkanı sağlanacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, daha öncesinde konut satışı gerçekleştirmiş olduğu vatandaşların borçlarını erkenden kapatabilmeleri adına hazırlamış olduğu yüzde 20 indirim kampanyası bugün (24 Nisan 2018 Salı günü) itibari ile başladı.

Daha öncesinde Başbakanlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığından daha önce konut satın alan vatandaşlar için oldukça önemli bir indirim kampanyası bugün itibari ile başladı. TOKİ tarafından her sene düzenlenen söz konusu bu kampanya çerçevesinde geriye kalan ödemelerini erkenden kapatmak isteyen vatandaşlar ilgili bankalara müracaat ederek kampanyadan faydalanabilecekler.

Geri Ödemede Kar Elde Etme Fırsatı Sunuluyor

TOKİ tarafından Türkiye genelinde her sene düzenlemiş olduğu yüzde 20 indirim kampanyası bu sabah itibari ile start verildi.  Ülke genelinde TOKİ’den taksitlerle ev sahibi olma hayaline kavuşan vatandaşların bu yollarla borçlarını bir an önce kapatma olanağı sağlanarak, yüzde 20 indirim oranındaki indirim ile ödemelerinden kar etme fırsatı sunuluyor. TOKİ, bahsi geçen bu yol ile ciddi bir kazanç sağlıyor.

Borcunun Tümünü Kapatmayacaklar da Yararlanacak

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyasında dahilinden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi konut sahibi olanlardan, bütün borcunu kapatmak istemeyen vatandaşların faydalanması da mümkün olacak. Borcunun tümünün ödemeyecek olan vatandaşlar için borcunun yüzde 25’inden fazlası için peşin ödeme gerçekleştirmeleri halinde yüzde 20 indirim fırsatından yararlanmış olacak.

TOKİ’nin söz konusu bu kampanyasından faydalanmak isteyen konut ve işyeri alıcılarının, 18 Mayıs 2018 tarihine kadar anlaşmalı bankalara müracaat etmesi gerekecek. Kampanya dahilinde mülk sahiplerinden TOKİ’ye ödemekle yükümlü olduğu herhangi bir aidat, emlak vergisi gibi bir borcunun bulunmaması gerekiyor. Bunun ile beraber kampanyadan faydalanmak isteyenlerin satışlarının 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksitinin söz konusu yıl itibari ile başlamış olması gerekiyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.