TOKİ’nin Batman ve Van Projesi İçin Bugün ve Yarın İhaleye Çıkacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde ucuz konut üretimi gerçekleştirmeye devam ediyor. Batman’da hayata geçireceği 47 adet konut ve Van’da hayata geçireceği 177 adet konut için bugün ve yarın ihaleye çıkacak.

Hasankeyf’deki 47 Adet Konut İçin İhale Yarın Gerçekleştirilecek

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Batman’ın Hasankeyf ilçesinde yeni bir sosyal konut projesi hayata geçirmeye hazırlanıyor. İlçeye toplamda 47 adet konut kazandıracak olan TOKİ, konutların yanı sıra lojman, nizamiye, yurt ve sosyal tesis gibi üniversite yapıları, Müftülük, Halk Eğitim Merkezi, merkez camii ve semt camii inşa edecek.

TOKİ tarafından Batman’ın Hasankeyf ilçesinde hayata geçirilecek olan bu proje için ihale hazırlıkları yapılıyor. Konu ile alakalı olarak TOKİ’nin yayımlamış olduğu ihale ilanına göre, açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek olan bu ihaleye 8 Ağustos 2018 Çarşamba günü (yarın) öğleden sonra saat 2’de çıkılacak.

Van Projesinde Bugün İhaleye Çıkılacak

Öte yandan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van’ın Başkale ilçesinde 69 konut, Çaldıran ilçesinde 49 adet konut ve Erciş ilçesinde 59 adet konut olmak üzere kentte toplamda 177 adet konut üretimi gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Söz konusu ilçelerdeki konut projelerinin ihalesine ise bugün çıkılıyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Van’ın 3 farklı ilçesinde toplamda 177 adet konut hayata geçirmeye hazırlanıyor. Konuya ilişkin elde edilen bilgilere göre, söz konusu konutların 49’unu Çaldıran, 69’u Başkale ve 59’u da Erciş de yer alırken, bu konutlar ile beraber yapılacak olan altyapı ve çevre düzenlemeleri için bugün öğleden sonra saat 2’de ihaleye çıkılacak.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.