TOKİ’nin 3 bin 183 Konutu Daha Yolda!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi olma hayaline kavuşturan TOKİ, Türkiye genelinde çeşitli illerde 3 bin 183 konut daha üretecek. Söz konusu konutların ihalesine önümüzdeki ay itibari ile çıkılacak.

Dar ve orta gelirli aileler için uygun şartlarda aralıksız olarak konut üretimi gerçekleştirmeye devam eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 3 bin 183 adet daha konut üretimi gerçekleştirmek üzere harekete geçti. Elde edilen bilgilere göre söz konusu konutların ihalesi de Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek. İşte TOKİ’nin konut projelerini hayata geçireceği il ve ilçeler…

  • Şile 112 Konut

İstanbul Şile’de hayata geçirilecek olan 3. Etap Projesinde 112 adet konut ile beraber çevre düzenleme ve altyapı çalışmaları da gerçekleştirilecek. Söz konusu bu proje için 2 Nisan tarihinde saat 14:00’da ihaleye çıkılacak.

  • Çorum 357 Konut

Osmancık’ta hayat geçirilecek olan 4. Etap projesinde 357 adet konut, ticaret merkezi ve camiye yer verilecek. Altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarının da yapılacağı projenin ihalesi 11 Nisan’da gerçekleştirilecek.

  • Konya 111 Konut

Kadınhanı ilçesinde inşa edilecek olan 111 adet konutun yanında, bir adet 3 dükkana sahip ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları da planlanırken, bahsi geçen projenin ihalesine 3 Nisan’da çıkılacak.

  • Silivri 2. Etap 758 Konut

Silivri Alipaşa’da hayat geçirilecek olan 2. Etap Projesi’nde 758 adet konut, 24 adet iş yeri, okul ve camiye yer verilecek. Projenin ihalesi ise 5 Nisan’da gerçekleştirilecek.

  • Kırklareli 119 Konut

Kavaklı Beldesi’nde hayata geçirilecek olan projede 119 adet konut ve ticaret merkezi inşası planlanırken, söz konusu projenin ihalesi 16 Nisan’da yapılacak.

  • Çanakkale 183 Konut

Bayramiç’te üretimi gerçekleştirilecek olan 183 konut ve bir adet büfenin inşaat çalışmaları için ihale 12 Nisan’da gerçekleştirilecek.

  • Başakşehir 868 Konut

Kayaşehir 22. Bölge Projesi’nde 868 konut, kapalı otopark ve 2 adet ticaret merkezi hayata geçirilecek. Projenin ihalesi ise 24 Nisan’da düzenlenecek.

  • Isparta 469 Konut

Keçiborlu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan 469 adet konutun yanında ticaret merkezi ve cami de inşa edilecek. Projenin ihalesi ise 26 Nisan’da gerçekleştirilecek.

  • Tunceli 206 Konut

Aktuluk’ta hayata geçirilecek olan projede 206 konutun yanında cami ve ticaret merkezi de yer alırken, söz konusu projenin ihalesi ise 25 Nisan’da gerçekleştirilecek.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.