TOKİ’den Kırşehir’e Sudan Ucuz Konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Kırşehir kentsel yenileme projesi çerçevesinde 991 adet konutu alıcılarına sunuluyor.

Hayata geçirmiş olduğu toplu konut projeleri ile dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), şimdilerde Kırşehir’in Merkez ilçesi Kayabaşı bölgesinde hayata geçirmiş olduğu 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipindeki toplamda 991 adet konutu satmak üzere hazırlık yapıyor.

Dar ve orta gelir grubuna kira ödercesine ev sahibi olma imkanı sağlayan TOKİ, söz konusu olan 2 oda 1 salon dairelerini 104 bin 88 TL’den başlayan fiyatlar ile alıcılarına sunuyor. Üstelik bu tipteki dairelerden en yüksek fiyata sahip olan daire ise 141 bin 449 TL’den satışa sunulacak. Ayrıca bahsi geçen bu dairelerin aylık ödeme tutarı ise, 434 TL’den başlayarak en fazla bin 61 TL’ye kadar çıkacak.

Ayrıca TOKİ’nin hayata geçirmiş olduğu bu Kırşehir Merkez Kayabaşı Projesi’nde 3 oda 1 salon dairelerin en ucuzu 144 bin 218 TL iken, en pahalısı ise 200 bin 613 TL’den satışa sunulacak. Bu daire tipindeki konutların aylık ödemesi ise en az 601 TL’den başlayarak bin 505 TL’ye kadar çıkacak.

Hemen hemen her bütçeye uygun ev fırsatları sunan TOKİ, söz konusu olan bu toplu konut projesinde de yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinat ile 120 – 156 – 180 aya kadar vade imkanı sunuyor.

Başvurular Halkbankası’na Yapılacak

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı Konutları için başvuru tarihi 8 Ocak 2018 Pazartesi günü başlayıp, 19 Ocak 2018 Cuma günü son bulacak. 2 bin TL başvuru bedeline sahip olan bu konutlar için başvurular Halkbank şubelerine yapılacak.

Aksaray’daki Konutlar da Sahiplerini Buldu

TOKİ’nin Aksaray’a hayata geçirdiği 807 adet konut, dün noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekilişi ile sahiplerini buldu. Aksaray Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen çekilişte 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipine sahip olan 807 adet konut için yaklaşık olarak bin kişi çekilişe katıldı. Tüm salonun dolması sebebiyle vatandaşların bir kısmı çekilişi salonun dışından takip etti. Çekilişte ev sahibi olmaya hak kazanan aileler ise sevinç gözyaşlarını saklayamadı.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.