TOKİ’den Açık Artırmalı Satış

TOKİ’den Açık Artırmalı Satış

TOKİ Başkanlığı resmi sitesinden yaptığı açıklamayla önümüzdeki günlerde işyeri, arsa ve ev satışları için açık artırma düzenleyeceğini duyurdu. TOKİ’nin resmi sitesinden yayınladığı satış duyurularıyla çok sayıda şehirde gayrimenkul satışı yapılacağı açıklandı. Satışı yapılacak olan gayrimenkuller ihale usulü, açık artırma yöntemi ile yapılacak.

 Açık Artırma ile Gayrimenkul Satışı

Proje aşaması tamamlanmış ve kullanımda olan ev ve iş yerlerinin bazılarının satışa sunulduğu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından duyuruldu. Açıklanan listeye göre 31 ilde 133 konut ve 21 ilde 107 iş yeri, 27 şehirde 144 arsa açık artırma usulüyle satılacak.

Ev satışı yapılacak olan iller; Ankara, Adana, Aksaray, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bingöl, Bursa, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Hatay, Isparta, İzmir, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kütahya, Manisa, Nevşehir, Niğde, Sakarya, Samsun, Sivas, Sinop, Şanlıurfa, Trabzon, Tokat ve Uşak.

İşyeri satışı yapılacak olan İller; Adana, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Konya, Niğde, Rize, Siirt, Trabzon ve Uşak.

Arsa satışı yapılacak olan iller; Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Balıkesir, Çanakkale, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kırşehir, Kocaeli, Mardin, Nevşehir, Niğde, Samsun, Siirt, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Van.

İhale Tarihi Belli Oldu

TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre yapılacak olan açık artırma usulü satışların tarihi 17, 24 ve 25 Aralık.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.