TOKİ Silivri Projesinde Kura Çekilişleri İçin Son 5 Gün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Silivri’de hayata geçirilecek olan proje için açılmalar aralıksız olarak sürdürülüyor. Başvuru süreci tamamlanan projedeki bin 356 adet konut, 5 gün sonra gerçekleştirilecek olan kura çekilişi ile hak sahiplerini bulacak.

Konutların Sahibini Bulmasına 5 Gün Kaldı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul’un Silivri ilçesinde hayata geçirilmek üzere çalışmaları hız kesmeden devam eden dar ve orta gelir grubu projesinde, kura çekilişleri için heyecan artmaya başladı. Toplamda bin 356 adet konuta yer verilen proje için 5 gün sonrasında kura çekilişi düzenlenecek.

TOKİ Silivri Konutları projesinde yer alan bu konutlar, geride bıraktığımız günlerde dar ve orta gelirli aileler adına satışa sunulurken, 934 adet konutun dar gelirliler adına, 422 adet konutun ise orta gelirliler adına tahsis edildiği ifade edildi.

TOKİ Silivri Konutları’ndaki dar gelir grubu için ayrılan konutlar iki oda bir salon daire tipi ile tasarlanıp inşa edilirken, orta gelir grubunun konutları ise üç oda bir salon daire tipi ile inşa ediliyor. Ayrıca dar gelirli grubunun daire büyüklükleri 76 ile 98 metrekare arasında değişiklik gösterirken, orta gelir grubu dairelerinin büyüklükleri ise 106 ile 129 metrekare arasında değişiklik gösterdi.

Projedeki En Ucuz Konut 198 Bin TL

Tüm bunların yanı sıra elde edilen bilgilere göre TOKİ Silivri konutları dar gelir grubu projesinde en ucuz konutun fiyatı 198 bin TL’den başlarken, orta gelir grubu projesinde en ucuz konut ise 285 bin TL’den başlangıç gösterdi. Projede hak sahiplerini bulan konutların teslimlerinin ise, sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleştirileceği de edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.