TOKİ Kayaşehir Konutlarının Sahipleri Belli Oldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul’un Başakşehir ilçesi Kayaşehir bölgesinde inşa edilen 140 adet konut, gerçekleştirilen kura çekilişleri ile hak sahiplerini buldu.

140 Adet Konuta Kura Çekildi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yer alan Başakşehir ilçesi Kayaşehir bölgesinde inşa etmiş olduğu 140 adet konut için kura çekilişi düzenlendi.

Daha Önce Başvuru Parasını Yatıranların Konutları Belli Oldu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 5819 Sayılı Kanun çerçevesinde başvuru bedelini bankaya yatırıp ev sahibi olmak için bekleyen tüketiciler adına TOKİ Kayaşehir Konutları’ndan 7 adedi teslimsiz, 31 adedi teslimli olmak üzere toplamda 38 adet bir oda bir salon şeklinde,   26 adedi teslimli 76 adedi teslimsiz olmak üzere toplamda 102 adet de iki oda bir salon şeklinde konut tahsis etti.

TOKİ’nin söz konusu projesinde konut bekleyen vatandaşlarının sayısının, projedeki konut sayısından fazla olmasından ötürü Konut Alma Hakkı’na sahip olan kişiler için yeniden kura çekilişi gerçekleştirildi.

TOKİ Kayaşehir Konutlarında yüzde 12 Peşinatla Ev Sahibi Olundu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen TOKİ Kayaşehir Konutları’ndaki 140 adet konut adına yüzde 12 civarında peşinat, 180 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Söz konusu konutların ilk ödeme planları ise şu şekilde belirlendi; teslim edilecek olan daireler için sözleşmenin imzalandığı tarihten bir sonraki ay, hemen teslim edilmeyecek olan konutlarda ise teslim tarihinin bir sonraki ay olacak Ayrıca konutların taksit ödemeleri ise her ayın 20’sine kadar yapılacak.

 

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.