TOKİ İzmir Projesine Başvuracaklar Acele Edin! Son Başvuru Tarihi Yarın!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmir Torbalı’da hayata geçirilen toplu konut projesinde son başvurular yarın mesai bitimine kadar toplanacak. Toplamda 286 adet konuta yer verilen projeye başvuracak adayların yarına kadar Halkbank ya da Ziraat Bankası şubesine müracaat etmesi gerekecek.

Son Başvurular Yarın Mesai Bitimine Kadar Alınacak

T. C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) İzmir’in Torbalı ilçesinde hayata geçirecek olduğu toplamda 286 adet konut için son başvuru tarihinin yarın olduğu ifade edildi. Projede inşa edilecek olan söz konusu bu konutlar dar ve orta gelir grubunda yer alan aileler için satışa sunuldu.

Konutlar 9 Temmuz’da Sahiplerini Bulacak

Geride bıraktığımız günlerde başvuru süreci başlayan TOKİ İzmir Torbalı Projesi, alt gelir gurubu ve orta gelir grubu projesi olmak üzere ikiye ayrılıyor. Alt gelir grubu projesinde toplam 127 adet konut ayrılırken, orta gelir grubu projesinde ise 159 adet konut ayrıldı. Her iki gelir grubu projesindeki bu konutlar ise, 9 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan kura çekilişi ile sahiplerini bulacak.

TOKİ İzmir Torbalı Projesi’nin alt gelir grubu için ayrılan 127 adet konutlar iki oda bir salan şeklinde dizayn edilirken, bu konutlara sahip olmak için ödenmesi gereken peşinat oranı ise yüzde 12 olarak belirlendi. Öte yandan en ucuz konut fiyatının ise bu projede 166 bin TL olduğu ifade edildi.

Orta gelir grubu için hayata geçirilecek olan projedeki 159 adet konut ise üç oda bir salon şeklinde dizayn edildi. Konutların peşinat oranı yüzde 10, 15 ve 25 arasında değişiklik gösterirken, en uygun konutun aylık taksit tutarı ise bin 600 TL oldu.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.