TOKİ Gelecek Ay 428 TL Taksitle Ev Satışı Gerçekleştirecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), alt gelir grubundaki aileleri ev sahibi yapmak üzere konut üretim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), alt gelir grubundaki vatandaşları ev sahibi yapabilmek adında gerçekleştirmiş olduğu konut üretimlerini hızlandırdı. 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut üretimi gerçekleştirmeyi hedefleyen TOKİ, uygun fiyatlar ile ucuz konut satışı gerçekleştirmeye devam ediyor.

Ağustos ayı içerisinde 497 adet konutunu satışa çıkaracağını ifade eden TOKİ, söz konusu satışı kura usulü ile gerçekleştirmeyi planlıyor. Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Ankara Kahramankazan’da yer alan bu konutların satışında, aylık en az taksit tutarı 428 TL olarak belirlendi. Ağustos ayı içerisinde satışa sunulacak olan TOKİ Konutları ise şu şekilde olacak…

Şanlıurfa Merkez

TOKİ Şanlıurfa Merkez Akabe 315 Konut Alt gelir Grubu Projesi’nde yer alan 72 adet konut, iki oda bir salon daire tipi ile inşa ediliyor. 16 – 27 Temmuz 2018 tarihleri arasında başvuruların alındığı konutlar için 3 Ağustos 2018 tarihinde kura çekilişi gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Pazarcık

TOKİ’nin Kahramanmaraş Pazarcık’ta inşa etmiş olduğu alt gelir grubu projesindeki 105 adet konut ile orta gelir grubu projesindeki 36 adet konut, kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Konut fiyatlarının 120 bin ile 176 bin TL’den başlangıç gösterdiği bu iki projedeki konutlar için de 29 Ağustos 2018 tarihinde kura çekilişi gerçekleştirilecek.

Ankara Kahramankazan   

TOKİ tarafından Ankara Kahramankazan Atatürk Mahallesi’nde inşa edilen alt gelir grubundaki 254 adet iki oda bir salon daire ve orta gelir grubundaki 30 adet üç oda bir salon daire için 6 – 17 ağustos tarihleri arasında başvuru toplanacak. Söz konusu konutların kura çekilişleri ise 3 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.