TOKİ Dar Gelirliler İçin 83 Bin TL’ye Konut Satıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) dar gelirli aileleri ev sahibi yapabilmek için bugün itibari ile 828 adet ucuz konutunu satışa sundu. Konutlar arasında em uygun dairenin fiyatı ise 83 bin 363 TL’den başlangıç gösteriyor.

Her geçen gün yeni bir dar gelirli aileyi ev sahibi olma hayallerine kavuşturan TOKİ, çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Bugün itibari ile Türkiye genelinde 828 adet kontunu satışa sunan TOKİ, projelerdeki en uygun konut fiyatlarını 83 bin 363 TL olarak belirledi.

İşte o proje ve konutlardan bazıları…

Bilecik Osmaneli

Bugünden itibaren başvuruların toplandığı TOKİ Bilecik Osmaneli Projesi’nde toplamda 6 adet konut satışa sunuldu. Üç oda bir salon daire tipi ile tasarlanan bu projede, konut fiyatları 188 bin 438 TL’den başlangıç gösteriyor. Öte yandan yine TOKİ’nin Bilecik Osmaneli’ndeki alt gelir grubu projesinde ise iki oda bir salon daire tipinde toplamda 6 adet konut satışa çıkarıldı. Projedeki konutların en uygun aylık taksit tutarı ise 407,04 TL olarak belirlendi.

Niğde Çamardı

Niğde Çamardı’da inşa edilen TOKİ Konutları da bugün itibari ile alıcılarına sunuldu. Toplamda 6 konutun satılacağı projede fiyatlar 83 bin 363 TL’den başlıyor.

Muş Kepenek

Muş Kepenek’te inşa edilen 128 adet orta gelir ve 254 adet alt gelir grubu konutları da, TOKİ’nin bugün satışa çıkardığı konutlar arasında yer alıyor. Alt gelir grubu konutları iki oda bir salon, orta gelir grubu konutları ise üç oda bir salon daire tipinde inşa edilirken, peşinat bedelleri ise 10 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.