TOKİ, Başkentteki Projesinde 407 Dairesini Satışa Sundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) başkentin kuzeyinde yer alan KuzeyKent Projesi’ndeki 407 adet dairesini alıcılarına sundu.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), başkentin kuzey bölgesinde, kamuoyunda protokol yolu olarak tanınan bir alan üzerinde hayata geçirilen KuzeyKent Projesi’nden toplamda 407 adet dairesini açık satış modeli ile alıcılarına sundu.

Satışa konu olan ve henüz tamamlanma aşamasında olan bu konutlardan 256 adedi 3 oda 1 salon, 17 adedi 3 oda 1 salon dubleks, 17 adedi teras dairesi ve 117 adedi ise 4 oda 1 salon şeklinde hayata geçiriliyor.

Başvuru Süresi 3 Ay

Konu ile alakalı olarak bilgi edinilen kaynaklara göre, söz konusu olan bu konutlara talip olanlar “Açık Satış” yöntemi dahilinde 29 Mart ile 29 Haziran 2018 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A. Ş.’nin bütün şubelerine başvurarak ön koşul sunulmadan, kura çekilmeden, yalnızca başvuru önceliğine bakılarak konutlarını seçip satın alabilecekler.

Projede Ödeme Kolaylığı Sağlandı

TOKİ Ankara KuzeyKent Projesi’nde yer alan söz konusu bu 407 adet konut için biçilen değer 235 bin TL’den başlıyor. Öte yandan söz konusu projede TOKİ tarafından, diğer projelerde olduğu gibi ödeme kolaylığı sağlanırken, yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 civarındaki peşinat ödemeleri ve 96 aydan başlayarak 108 ay ve 120 aya varan vade seçenekleri de konut alıcıları için sağlandı. Peşin ödeme ile konut sahibi olmak isteyen alıcılara ise yüzde 10 oranında indirim hakkı tanındı.

TOKİ ile beraber Ankara Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu bu proje, yaklaşık olarak 1 milyon 655 bin metrekarelik bir arazi üzerinde yükseliyor. Şehrin yeni cazibe merkezi haline gelen bu projede, toplamda 5 bin 82 adet konutun yanında eğitim, kültürel, spor, ibadet ve şehrin en büyük rekreasyon alanına yer veriliyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.