Emlak Konut Daire Satışları Nasıl Yapılıyor?

Emlak Konut Daire Satışları Nasıl Yapılıyor? Emlak Konut Daire Fiyatlarının Aralıkları, Emlak Konut GYO Kampanyaları ve detaylar…

Emlak Konut GYO, Türkiye’nin en önemli gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden biridir. Türkiye’nin gayrimenkul sektörüne yön veren Emlak Konut GYO, ülke genelinde pek çok nitelikli konut projeleri inşa ederek, vatandaşlara kaliteli yaşam alanları sunmaktadır. Hayata geçirmiş olduğu projeler için vatandaşlara uygun koşullarda Emlak Konut daire fiyatları hazırlamakta ve sunmaktadır.

Emlak Konut Daire Satışları Nasıl Yapılıyor?

Emlak Konut GYO, İstanbul, Denizli, Ankara, Niğde, Nevşehir gibi pek çok ilde çeşitli projeler inşa etmektedir. Bu projeler ile vatandaşlara oldukça rahat ve konforlu yaşam alanları sunan şirket, ayrıca uygun koşullarda Emlak Konut daire satışları gerçekleştirmektedir.

Emlak Konut daire satışları, vatandaşların başvurusu üzerine gerçekleştirilmektedir. Emlak Konut GYO’dan daire satın almak isteyen vatandaşlar satış ofislerine müracaat ederek hangi siteden hangi evi satın almak istediğini belirlemekte ve dairenin fiyatı, ödeme şartları gibi konularda bilgi edinmektedir. Karar veren vatandaşlar ilk aşama olarak Emlak Konut başvuru işlemi tamamlamış olmaktadır. Daire satışının gerçekleştirilmesi için ise gerekli prosedürlerin yerine getirilerek satış sözleşmesinin imzalanmış olması gerekmektedir.

Emlak Konut Daire Fiyatlarının Aralıkları

Emlak Konut daire fiyatları, genellikle inşa edilen projeye, şehre, bölgeye ya da çeşitli faktörlere göre belirlenmektedir. Şirket tarafından çeşitli faktörler göz önünde bulundurularak belirlenen bu Emlak Konut daire fiyatları aralıkları, 230 bin TL’den başlayarak 1 milyonun üzerine kadar çıkmaktadır.

Bunun ile beraber ödeme konusunda vatandaşlar pek çok kolaylık sağlayan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş., müşterilerinin gelir durumuna göre ödeme planları ve daireler sunmakta, tüm kesimlerin nitelikli yaşam alanlarından faydalanabilmesini sağlamaktadır.

Emlak Konut GYO Kampanyaları

Emlak Konut GYO, gayrimenkul sektörünün hareketlenmesi ve vatandaşların ev sahibi olabilmesi için belirli dönemlerde çeşitli kampanyalar düzenlemektedir. Örneğin; geçtiğimiz aylarda Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyasına öncülük eden EKGYO, bu kapsamda indirimli konut fiyatları, düşük peşinat bedelleri ve düşük kredi faiz oranları sunmaktadır. Yakın zamanda da borç kapatma kampanyasına hazırlanan şirket kendisinden daha önce konut satın alan müşterilerinin tüm borç bakiyesini kapatması halinde Emlak Konut kampanya fiyatları ile uygun fiyatlı olarak ev sahibi olabilme imkanı sunmaktadır. Bu gibi kampanyalardan faydalanmak isteyen tüketicilerin kampanya dönemlerini takip etmesi gerekmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.