TOKİ 309 TL Taksitli Konutlarını Satışa Çıkardı!

Alt gelir grubundaki aileleri ev sahibi yapmak üzere çalışmalarını sürdüren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, bin 603 adet konutunu saha alıcılarına sundu. Söz konusu projelerde en ucuz konutun fiyatını ise 86 bin 539 TL olarak belirledi.

Alt gelir grubundan vatandaşları ev sahibi olma hayallerine kavuşturmak adına ucuz konur üretimi çalışmalarını sürdüren Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Ağustos ayı içerisinde binlerce konutunu alıcılarına sundu. İşte Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından satışa sunulan o proje ve konutlardan bazıları…

İzmir Tire Alt ve Orta Gelir Grubu Projeleri

TOKİ tarafından İzmir’in Tire ilçesinde hayata geçirilen alt gelir grubu projesinde toplam 90 adet konuta yer veriliyor. İki oda bir salon olarak inşa edilen konutların fiyatları ise 101 bin 55 TL’den başlangıç gösteriyor. Orta gelir grubu projesinde ise toplamda 78 adet konuta yer verilirken, üç oda bir salon şeklinde inşa edilen konutların en düşük taksitleri ise bin 32 TL olarak belirlendi.

Konya Bozkır 2. Etap Projeleri

Konya Bozkır 2. Etap Alt Gelir Projesi’nde iki oda bir salon dair tipi ile tasarlanan toplam 13 adet konut satışa sunuldu. Satışa çıkarılan konut fiyatları 101 bin 495 TL, en düşük taksit tutarı ise 338 TL olarak belirlendi. Konya Bozkır 2. Etap Projesi’nde ise üç oda bir salon şeklinde dizayn edilen 6 adet konuta yer verildi.

Kırklareli Merkez 2. Etap Konutları

TOKİ Kırklareli Merkez 2. Etap Konutlarında toplam 255 adet konut inşa ediliyor. Üç oda bir salon olarak tasarlanan konutların fiyatları ise 180 bin 630 TL’den başlangıç gösteriyor. Öte yandan yine aynı projeden 13 adet konut daha satışa çıkarılıyor. Bu 13 konutun fiyatları 122 bin TL’den başlangıç gösterirken, peşinat olarak da 14 bin 691 TL isteniyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.