TOKİ 262 Dükkan ve 24 Konutu İçin Teklif Toplamayı Sürdürüyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), geçtiğimiz günlerde 36 farklı şehirdeki 262 adet dükkanı ve 12 farklı şehirdeki 24 adet konutunu açık artırma usulü ile alıcılarına sundu. Söz konusu olan bu satışlardaki açık artırma yöntemi ise tamamlanmış oldu.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 24 Temmuz 2018 Salı günü, toplamda 36 farklı şehirdeki 262 adet dükkanı ile 12 farklı şehirdeki 24 adet konutunu açık artırma usulü ile alıcılarına sundu.

TOKİ tarafından alıcılarına sunulan bu dükkanlar; Afyonkarahisar, Antalya, Amasya, Adıyaman, Adana, Balıkesir, Ankara, Bilecik, Bursa, Burdur, Çorum, Çankırı, Diyarbakır, Denizli, Erzincan, Elazığ, Eskişehir, Hatay, İzmir, İstanbul, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Kocaeli, Malatya, Kütahya, Muğla, Manisa, Ordu, Niğde, Rize, Sakarya, Sivas, Trabzon, Şanlıurfa ve Uşak’ta bulunuyor.

Projelerde Yüzde 25 Peşinatla Ev Sahibi Olunabiliyor

Öte yandan yine açık artırma ile satışa çıkarılan 24 adet konut ise; Ankara, Afyonkarahisar, Bolu, Çankırı, Erzurum, Gaziantep, Karaman, Kırıkkale, Konya, Muğla, Niğde ve Tokat’ta yer alıyor. TOKİ tarafından hayata geçirilen bu nitelikli konut projelerinde, dar gelirli vatandaşlar yüzde 25 peşinat ve 120 ya da 180 ay vade ile ev sahibi olma fırsatına erişiyor.

Teklif Vermeyenler İçin Son gün Bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 24 Temmuz Salı günü ihaleye çıkarmış olduğu konut ve iş yeri satışlarını tamamlamış oldu. Teklif alınmayan lotlara teklif verebilmek için ise gerekli görülen teminat miktarının bankaya yatırılmış olması ve makbuz ile beraber en geç 27 Temmuz Cuma günü (bugün) akşam 5:30’a kadar Emlak Yönetim Genel Müdürlüğü’ne tekliflerin iletilmiş olması gerekiyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.