Güncel Emlak Haberleri

Kiraların Elden Ödenmesinin Cezası 2021 Yılında Ne Kadar?

Maliye Bakanlığı tarafından vergi kayıplarının önlenmesi amacıyla 1 Ocak 2008 tarihinden uygulamaya alınan kiraların elden ödenmesi ile ilgili karar devam ediyor.

Kiracılar Dikkat! İşte 2021 Eylül Döneminin Kira Artış Oranları!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) bu sabah itibar ile 2018 Haziran dönemine ait olan enflasyon rakamlarını açıkladı. Açıklanan bu rakamlara göre Temmuz ayı itibari ile ev sahipleri tarafından kiracılara uygulanacak olan kira artış oranları da belli oldu.

Kira Beyannamesi Nasıl Verilir?

Kira beyannamesi 3 farklı şekilde verilir. Herkesin merak ettiği Kira beyannamesi nasıl verilir? sorusunu cevaplayacağız.

İskan Harcı Ne Kadar? 2021 Yılı İskan Harcı Fiyatları

Bir yapının inşaatı tamamlandıktan sonra o yapıda oturulabilmesi için alınan izin belgesine iskan adı veriliyor. Söz konusu olana iskan belgesi, o yapının müteahhidi tarafından alınıyor.

E-Devlet İmar Barışı Başvurusu Detayları!

E-Devlet Üzerinden İmar Barışı Başvurusu Yapabilirsiniz. Bunun için saatlerce sıra beklemenize gerek yok. Sisteme başvurusunu yapacağınız yapıya ait talep edilen tüm bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde girilmesi gerekmektedir. Bilgileri yanlış olan yapıların başvurusu kabul edilmemektedir.

Bankaların Ekspertiz Ücretleri 2021

Ekspertiz ücretleri arasında ödemeler merak edilmektedir. Bu konu ile ilgili Bankaların Ekspertiz Ücretleri 2021 detaylı olarak bilgilendirilmiştir. Ekspertiz ücretleri konut kredisi kullanmak isteyenler için önemlidir....

Avrasya Tüneli’nin 2021 Yılı Geçiş Ücretleri!

Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A. Ş. (ATAŞ) tarafından konu ile alakalı olarak yapılan açıklamada, 2018 yılında uygulanacak olan Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam uygulandığı ve 1 Şubat 2018 Perşembe günü, yani bugünden itibaren uygulamaya koyulduğu ifade edildi.

2021 Yılı Tanıklık Ücretleri Belli Oldu

Yeni yıl ile beraber birçok alanda zam yapılırken mahkemelerce çağrılan tanıklara verilecek ücretler de belli oldu. Yapılan açıklamaya göre tanıklara günlük 40 TL ile 15 TL arası ödenece

2021 Yılı Kira Artış Oranı Ne Kadar Oldu?

Piyasaların ve vatandaşın gündeminde olan enflasyon rakamları ile ilgili olarak TÜİK, enflasyon rakamlarını açıkladı. Peki 2021 Yılı Kira Artış Oranı Ne Kadar Oldu? 2021 yılının...

2021 TOKİ Personel Alımı Şartları

Toplu Konut İdari Başkanlığı, ihtiyaçları doğrultusunda zaman zaman TOKİ iş ilanları yayımlayarak personel alımları gerçekleştirmektedir.




Gayrimenkul Değerleme

Dekorasyon Fikirleri