TOKİ Ankara İletişim Numaraları

2019 TOKİ Ankara İletişim Numaraları, TOKİ Ankara Müşteri Hizmetleri Numarası, Ankara TOKİ Başkanlığı Numarası, Çağrı Merkezi Hakkında…

TOKİ, Türkiye’nin her bir köşesinde, kirada yaşamını sürdüren dar gelirli aileleri kendi evine taşınma imkanı sağlayan, uygun ödeme koşulları ile ev sahibi yapan bir kamu kuruluşudur. Ülkenin hemen hemen her bir ilinde konut projeler hayata geçiren kurum, Ankara’da da çeşitli TOKİ Evleri inşa etmiştir. Kurum’un Ankara hayata geçirdiği ve halen devam etmekte olan projeleri hakkında vatandaşları bilgilendirmek için 2020 TOKİ Ankara İletişim Numaraları üzerinden hizmet sunulmaktadır.

2020 TOKİ Ankara İletişim Numaraları

2020 TOKİ İletişim hizmetleri, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara ile beraber ülkenin genelinde hayata geçirilen her türlü sosyal konut, kentsel dönüşüm ve yenileme, altyapı ve çevre düzenleme projeleri ile alakalı olarak vatandaşları bilgilendirmek, merak edilen soruları cevaplamak ve projelerde yaşanan herhangi bir problemi çözüme kavuşturmak adına kurulmuş olan bir hizmet kanalıdır. TOKİ Ankara İletişim ile Ankara Projeleriyle alakalı her türlü hizmet için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Merkez Binası’na ait olan 2020 TOKİ iletişim numarası 0312 565 20 00’dır.

2020 TOKİ Ankara Müşteri Hizmetleri Numarası

Ucuz konut üretimleri gerçekleştirmeye devam eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, konut satışları döneminde vatandaşları bilgilendirmek maksadı ile TOKİ Ankara Müşteri Hizmetleri aracılığı ile hizmet vermektedir. TOKİ, müşteri hizmetleri aracılığı ile vatandaşlara üretmiş olduğu konutlara yönelik gerek teknik bilgiler, gerek TOKİ Başvuru ve gerekse satışa yönelik bilgiler olsun hemen hemen her konuda yardımcı olurken, kurumun bu hizmetlerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar için günün her saati ulaşılabilecek TOKİ müşteri hizmetleri numarası 444 86 54’tür. TOKİ, vatandaşlar için bu hat üzerinden devamlı olarak hizmet sağlamaktadır.

2020 Ankara TOKİ Başkanlığı Numarası

TOKİ, Türkiye genelinde hayata geçirmiş olduğu projelerin ve yürütmüş olduğu faaliyetleri iki merkez üzerinden yönetmektedir. TOKİ’nin bu merkez binalarının biri İstanbul Halkalı’da, diğer ise Ankara Çankaya’da yer almaktadır. Ankara ve Ankara’ya bağlı olan bölgeler için Ankara TOKİ Başkanlığı Telefon Numarası 0312 565 20 00’dır.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.