Seak G.D., Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanı Yayınladı!

Seak G.D., Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanı Yayınladı!

Seak Gayrimenkul Değerleme A.Ş., İstanbul Bağcılar’da istihdam etmek üzere personel alımları yapacak. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı iş ilanı yayınlayan Seak, başvuru yapacak adaylara bazı kriterler sunmuştur.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanı Detayları

Yayınlanan ilan kapsamında tüm adayların SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisanslarının olması istenmektedir.

İstanbul’un Avrupa yakasında şirket merkezi ile şubesi olan diğer şehirlerde istihdam edilmek üzere alım yapılacak olup, adayların MS Office programlarını ileri seviyede biliyor olmaları istenmektedir.

Sürekli ve tam zamanlı olarak uzman pozisyonunda işe başlayacak olan adayların eğer B sınıfı ehliyetleri varsa ve aktif, etkin bir şekilde araç kullanabiliyorlarsa, o adayların başvuruları ön değerlendirme kapsamında değerlendirilecektir.

Gayrimenkul sektöründe deneyimlilik aranmamakla birlikte, iş başvurusu yapacak herkesin her zaman girişimci ruhlu, araştırmayı sevmeleri, analitik düşünme yeteneklerinin gelişmiş olması, insan ilişkilerin iyi olmaları, iletişimlerinin kuvvetli olması, ekip çalışmalarına önem verip, ekipte başarılı olmaları istenmektedir.

Başvuruda bulunacak erkek adayların ise askerlik görevlerini yerine getirmiş olmaları, İstanbul’da istihdam edilecekler tüm adayların ise bu lokasyonda ikamet etmeleri ya da başvurunun kabulü sonrasında ikamet edebilecek pozisyona uygun olmaları istenmektedir.

Son Başvuru Tarihi 4 Mart 2018!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı iş ilanı 4 Ocak 2018 tarihinde açılmıştır. Bu ilan için son başvuru tarihi ise 4 Mart 2018 olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular geçersiz olup, şirket şartlara uygun olan adaylar ile iletişime geçecektir. Adayların detaylı bir CV bırakmaları istenmektedir.

Seak Gayrimenkul Değerleme A.Ş.tarafından açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/seak-gayrimenkul-degerleme-a-s-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1952635

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile firmalar tarafından sunulan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.