Remax Yeni Gayrimenkul Danışmanları Arıyor!

remax-yeni-gayrimenkul-danismanlari-ariyor

Fiba Art İnşaat – Remax İnova tarafından yeni gayrimenkul danışmanı personel alımları gerçekleştiriliyor.

Remax Yeni Personel Alımları

Remax 1973 yılında kurulan ve dünya genelinde pek çok ülkede gayrimenkul satışı yapan bir firmadır. 89 farklı ülkede, yaklaşık olarak 6.500 kişilik franshise sahip olan Remax bünyesinde 90.000 civarında personel görev yapmaktadır. Remax İnova ise kuruluşundan bugüne kadar gelişimini ve hizmet kalitesini artışmış Türk firmalarındandır. Emlak alım ve satımı ile kiralanması alanlarında uzman bir ekiple kaliteli hizmetler sunmaktadır. Müşteri memnuniyeti ve güven esasıyla çalışan firma personelleri arasına yenilerinin katılması istemiyle yapılan iş başvurusu duyurusunda gayrimenkul danışmanı iş başvuruları ile ilgilenen adayların ne gibi özelliklere sahip olması gerektiği de belirtilmiştir.

Gayrimenkul Danışmanlarında Aranan Özellikler

Gayrimenkul danışmanı personel alımı ile ilgilenerek iş başvurusu yapacak olan adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Adayların ayrıca eğitime,yeniliklere ve gelişime açık olmaları, gayrimenkul sektörüne ilgilerinin olması, kendi iş zamanı programlayabilecek ve yönetebilecek düzeyde olmaları, ekip çalışmasının başarısına inanıyor olmaları, kurumsal kimliğin öneminin farkında olmaları, sorumluluk bilincine sahip olmaları, insanlarla iletişimlerinin kuvvetli olması, güler yüzlü, prezantabl olmaları, diksiyonlarının düzgün olması, aktif olarak araç kullanabiliyor olmaları gerekmektedir.

Gayrimenkul Danışmanı İş Başvuruları

GayrimenkulEks sayesinde hem gayrimenkul danışmanı alımlarını, hem de gayrimenkul değerleme uzmanı alımlarını yakından takip edebilirsiniz. Firmalar ve şirketler tarafından yayımlanan işe alım ilanlarını yakından takip eden GayrimenkulEks, iş ilanlarından haberdar olarak kariyeriniz için en doğru işi bulmanıza olanak sağlamayı hedeflemektedir. Her iş ilanında belirtilen işe alım şartları ve iş hakkında detayları inceleyip, iş başvurusu öncesinde bu işin sizin için uygun olup olmadığına karar verebilir ve iş başvurunuzu bu karar doğrultusunda yapabilirsiniz.

Gayrimenkul danışmanı iş başvurularında erkek ve kadın adayların başvuruları kabul edilmektedir. Tecrübe şartının aranmadığı bu pozisyona dair gereken tüm eğitimler Remax İnova tarafından verilecektir. Üniversite mezunu ve lise mezunu adayların başvurularının kabul edildiği iş başvuruları şirket tarafından 5 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecektir. Gayrimenkul danışmanı olmak isteyen, bu duyuruya iş başvurusu yapmak isteyen ya da daha detaylı bilgi almak isteyenler aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.