QNB Finansbank’tan KOBİ’lere 75.000 TL Bayram Avantajı!

QNB Finansbank, Ramazan Bayramı’na özel KOBİ’lere 75.000 TL’ye kadar anında kredi imkanı sağlıyor. Düzenlenen kampanya dahilinde kişiler ödeme planlarını 10 yıla kadar uzatabilip, başvurularını da banka şubelerine gitmeden yapabiliyor.

QNB Finansbank 10 Yıl Vadeli KOBİ Kredisi Fırsatı!

QNB Finansbank, firmaların finansal ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için ilk 3 ay geri ödemesiz kredi kampanyası düzenledi. Düzenlenen kampanya kapsamında KOBİ’lerin haziran ayında temin edecekleri kredilerin ödemeleri ekimde başlamış olacak. Aynı zamanda da uygun faiz oranları ve hızlı finansman ihtiyaçlarını gidermiş olacak.

10 yıl vadeli ödeme planıyla 75 bin liraya kadar verilen finansman başvuruları için aynı zamanda kişilerin banka şubelerine gitmeleri gerek yoktur. Banka müşterilerine iş yerlerinden, iş yerlerinden, kısacası internetin olduğu her yerden kredi başvurusu yapma imkanı da sunuyor. Bunlardan biri internet üzerinden gerçekleşiyor. İnternetten kredi başvurusu yapmak için formun eksiksiz bir şekilde doldurulması gerekiyor. Tahsis edilecek kredinin tutarı ise KOBİ’lerden KOBİ’lere göre farklılık gösterebiliyor. Aynı zamanda da kredi sadece Türk Lirası cinsinden kullandırılıyor.

SMS ve İnternet Kolaylığı!

Bir diğer kredi başvuru yöntemi ise sms ile yapılandır. Bunun için KOBİ’lerin T.C. kimlik numaralarını 7646’ya mesaj yoluyla göndermeleri gerekiyor. Sonrasında ise banka başvuruları inceliyor ve müşterilerine geri dönüş yapıyor. Kişiler isterlerse KOBİ Rahat Tüzel Çağrı Merkezi’ni arayarak da başvurularını yapabiliyor. Bir diğer yöntem ise bankanın internet sitesidir. Bunun için ilgili kampanyanın yer aldığı sayfadan hemen başvuru yapılabiliyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.