Projeksiyonda Yeni Teknoloji

Mekan ve mesafe sınırı tanımadan lazer teknolojisini en üst seviye çıkartarak sinema keyfi yaşatan Epson EH-LS100 satışa sunuldu.

Film seyretmeyi ve oyun oynamayı sevenlere yönelik çıkan yeni bir teknoloji olan  Epson EH-LS100 ile artık evinizde de sinema kalitesini yaşayabilirsiniz. Epson firmasının çıkardığı bu modelde mesafe sınırı tanımaksızın görüntü verebilme özelliğine sahip. Projektör yerine değil de televizyon yerine kullanabilme özelliğine de sahip.

Montajsız bir şekilde evde istediğiniz yere koyabileceğiniz bu teknolojik cihaz ile 2 metre 80 santimetre gibi bir dev ekrana sahip olabiliyorsunuz üstelik de üstün lazer teknoloji görüntü kalitesinde. Mekan ve mesafe gözetmeksizin çıkarılan yeni ürün EH-LS100’ün perde ya da yansıtacağınız herhangi bir yere 6 santimetre gibi ultra kısa bir mesafede konumlandırılması yeterli. Yansıtıldığında ekran büyüklüğü 70 ila 130 inç arasında değişiklik gösteren model üretilen esnek yapısıyla da fark yaratıyor.

EH-LS100’ün Özellikleri Şaşırtıyor

3LCD görüntü teknolojisi ve 4.000 lümenlik yüksek Beyaz ve Renkli Işık Çıkışıyla (CLO) yani ortam aydınlık olsa dahi canlı ve gerçekçi görüntüler veren EH-LS100, aynı zaman içerisinde ortaya çıkan görüntünün belirgin gölge ayrıntılarını ve derin siyahları 2.500.000:1 kontrast oranıyla kullanıcısına sunuyor. Modelin sunduğu ayrıntılı geliştirme teknolojisi sayesinde de daha kesin ve pürüzsüz resimler kullanıcısına sunuluyor.

Ekonomik modunda kullanıldığında 30 bin saate kadar çıkabilen kullanım ömrüyle sınır tanımayan en üst seviye teknolojik modelde lamba teknolojisine ise yer verilmemiş. Epson EH-LS100 ürününde DVD oynatıcıları, oyun konsolları ve diğer cihazları bağlamak amacıyla üç adet HDMI girişi bulunuyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.