Pendik’in En Gözde İnşaat Projeleri

Türkiye için Kazanç Vakti adı ile duyurulan konut kampanyasında İstanbul’da bulunan tüm inşaat firmaları katıldı. Bu firmalar arasında Pendik konut projeleri yapanların da olduğunu eklemeliyiz. Bu da ortaya daha avantajlı bir şekilde ev veya iş yeri almak isteyenler açısından güzel bir fırsat çıkardı. Sizde bu fırsat dahilinde ev sahibi olmak istiyor ve yatırım yapmak istiyorsanız ilk olarak bölgede yükselen konut projeleri hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Pendik inşaat projeleri ile dolu bir ilçe olduğu için her noktaya dikkatli bir şekilde bakmalı ve kendinize uygun olan projeye ulaştıktan sonra amacınıza ulaşmaya odaklanmanızda fayda görüyoruz.

Pendik ilçesi bildiğiniz gibi İstanbul’un Anadolu yakasında bulunan bir semttir. Semt içerisinde deniz ile ormanlık alan arasında bulunan geniş bir alana yayılmış olduğu ekleyelim. Bazı noktalarında adalar manzarasının da bulunduğu eklemeliyiz. Konut alırken bu özellikleri göz önüne alarak tercihinizi yapmalısınız. Aşağıda sayacağımız projeler 200 bin TL ile 1 milyon TL arasında fiyatlar ile 50 metre kare ile 400 metre kare arasında kullanım alanı sunmaktadır. 2020 yılında teslim edilecek Edonia Garden, Siltaş Marina ile 2019’da teslim edilecek olan Winlife İstanbul Residence, The Holl Life& Business, Yayalar Pendik, İmga Group Kurtköy Projesi, Kentev Çarşı, Major Kurtköy gibi projeler yer almaktadır. Bunların arasında talebinize uygun bir ev mutlaka bulunacaktır.

Pendik inşaat firmaları bu anlamda müşterilerine en iyiyi sunmak istiyor. Bu isteği daha önce tamamlamış oldukları projelere bakarak doğru olduğunu kabul etmek ideal olacaktır. İstanbul İnşaatçılar Derneğine dahil olan firmalar da kampanya dahilinde sıra ile müşterilerine yardımcı olmaya çalışıyor. Konut fiyatlarında yapılan %10 indirim hemen uygulandı ayrıca %0,98 faiz oranı ile uzun vadeli ev alma fikrine bakan çok sayıda insan konut satış ofislerine yöneliyor. Amaçları ya ilk defa ev sahibi olmak ya da birikimlerini yatırıma dönüştürmektir. Bu noktada hem bu bölge için hem de diğer noktalar için en kaliteli ve en iyi konut projelerini Projede Fırsat üzerinden projedefirsat.com adresinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.