Orta Gelirliler için TOKİ’den Mardin Merkez Nur Mahallesi’ne 25 Konut!

Orta Gelirliler için TOKİ'den Mardin Merkez Nur Mahallesi'ne 25 Konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Mardin Merkez Nur Mahallesi’nde 25 tane evi ön satış yöntemi ile satışa sunuyor.

2018 TOKİ Mardin konut projeleri arasında yer alan 25 tane evin satışlarında ön şart aranmayacak olup, kurasız bir şekilde gerçekleşecektir. Satışlarda başvuru önceliği dikkate alınacaktır. TOKİ ev başvurusu 15 ocak günü başlamıştır. Son başvurusu tarihi ise 29 Haziran olarak belirlenmiştir.

2018 TOKİ Mardin Nur Mahallesi Konutları

Satışa çıkan konutların daire tipi 3+1 ve 25 tanedir. Evlerin brüt alanı 128.49 metrekare, net alanı ise 116.05 metrekaredir. Söz konusu evlerin satın alınabilinmesi için öncesinde 10 bin Türk Lirası tutarında ön ödeme yapılması gerekmektedir.

Satışa çıkan evlerin en düşük fiyattan satılanı 169.317,06 TL, en yüksek fiyattan satılanı ise 190.124,23 TL’dir. Her ikisinde de 216 ay vadeli ödeme planı imkanı sağlanmaktadır. Bu kapsamda da en düşük kira ödeme tutarı 737,58  Türk Lirası, en yüksek kira ödeme tutarı ise 833,91  Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır.

TOKİ Ev Taksit Ödemeleri Halkbank’a!

Ev seçimini yapan vatandaşların ilk aşamada peşinat ödemelerini banka şubelerine yapmaları, sonrasında da Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamaları istenmektedir. TOKİ ev taksit ve peşinat ödemeleri Mardin Halkbank şubelerine gerçekleşecektir. Halkbank şubeleri haricinde başka bankalara ödeme yapılmamaktadır.

Evlerin ilk taksit ödeme dönemleri sözleşme imzalandıktan sonraki ay itibari ile başlayacaktır. İlk dönemsel bazlı ödeme artışları ise 2018 yılının Temmuz ayı itibariyle olacaktır. Evler teslimli olarak satılmayacak olup, vatandaşlar 14 gün içinde sebep göstermeden sözleşmelerini iptal edebilmektedirler.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.