O Tren Hattı Doğu Ekspresi’ne Rakip Oldu!

Doğu Ekspresi için gösterilen yoğun ilgi sayesinde iki ay gibi kısa bir sürede biletler tükenince devreye Van Gölü Ekspres’i girdi.

2018 yılının kış turizminde yeni bir trend haline gelen Doğu Ekspresi ile Kars seyahati, gençler tarafından oldukça yoğun ilgi görüyor. Söz konusu olan bu yoğunluk nedeniyle Doğu Ekspresi’nin 2 aylık biletleri tükenince, gençler bu kez Van Gölü Ekspresi’ne yönelmeye başladı.

Şimdi de Van Gölü Ekspresi Revaçta

Doğu Ekspresi’nde tükenen biletler, Van Gölü Ekspresi için adeta can suyu oldu. Gençler sosyal medya üzerinden Van Gölü Ekspresi için çağrıda bulunan gençler, haftanın yalnızca 2 günü olan seferlerini artırmalarını talep ederken, en kısa zamanda 12 bin kişi ile Van’da olacaklarını duyurdular.

Bir takım yayın organları tarafından konu ile alakalı olarak yapılan haberlere göre, Van ve çevresinde gerçekleştirilen eğitim ve sağlık iççin destek olabilmek adına vidolara çekerek sosyal medya üzerinden dikkat çekmeye çalışırken, pek çok farklı ülkeden katılım sağlanması adına da yoğun çalışmalar yürütüyor.

Doğu Ekspresi ile Kars seyahatinin ardından kendilerine yeni bir yol haritası çizen gençler, önümüzdeki Şubat ayı içerisinde toplamda 12 bin kişiyi Van’a çekmeyi amaçlarken, söz konusu olan bu amaç doğrultusunda şehrin önemli isimlerinden de destek beklediklerini bildiriyor.

Gençler Van’da Pek Çok Güzellikle Karşılaşacak

Van’da ise turizmciler, gençler tarafından başlatılan bu kampanyadan oldukça hoşnut görünüyor. Yapılacak olan muhteşem bir tren yolculuğunun ardından kendilerini bekleyen faaliyetlerden bahseden turizmciler, kar gezileri esnasında Çıldır’da balık avlayan, Ani harabeleri ve Sarıkamış’ı gören gençleri, Van’da da pek çok güzelliklerin beklediğini ifade ediyor. Van Gölü, Van Kalesi, Van kedisi, Akdamar Adası, meşhur kahvaltısı ve kayak merkezinin yanı sıra keledoş gibi yöresel yemekleri tadarken bir de “deniz” görebileceklerini de belirtiyor.

1 Görüş

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.