O Mega Proje Senede 200 Milyon İnsana Hizmet Sunacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, partisinin Susuz ilçesinde gerçekleştirilen seçim irtibat bürosunu açılış programına iştirak etti.

Katılmış olduğu açılış programında bir takım açıklamalarda bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, öncelikle vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.

Susuz’un Problemleri Çözüme Kavuştu

Söz konusu açıklamalarında Susuz’un su problemini çözüme kavuşturduklarını dile getiren Bakan Ahmet Arslan, şehirdeki köy yollarına asfalt döktüklerini, yeni okullar ve çocuklar için yeni olanaklar da dahil olmak üzere pek çok proje hataya geçirdiklerini ve geçirmeye de devam edeceklerini dile getirdi. Susuz’a bağlı tüm köylerin ihtiyaçlarını karşılamak adına bu bölgelere pek çok hizmet götürdüklerini aktaran Bakan Arslan, Susuz ile Kars arasında çalışmalarına başlanan asfalt çalışmalarında sona yaklaşıldığını, bu hizmet kervanının sürüp gideceğini de aktardı.

3. Havalimanı ile 200 Milyon Yolcu Hizmet Görecek

Öte yandan açıklamalarında, Türkiye’de hayata geçirilen mega projelere de değinen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul’da hali hazırda Atatürk Havalimanı’nın 60 milyondan fazla insan için hizmet sunduğunu, inşaat çalışmaları aralıksız olarak devam eden mega proje İstanbul 3. Havalimanı’nın ise bir sene içerisinde 200 milyon insana hizmet vereceğini dile getirdi. Ayrıca CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun sözlerine de değinerek, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın büyüyüp gelişme göstereceği Kılıçtaroğlu’nun aklına gelmediğini de açıklamalarına ekledi.

Bu Projeler Hayata Geçirilmeden Bu İller Kalkınamaz

Dışarıdan gelen yorumlara da değinen Bakan Ahmet Arslan, bu projelerin yaptırılmadığında, Türkiye’de Asya ile Avrupa arasında köprü olmadığında, söz konusu köprü ile kaynaklı Kars – Bakü – Tiflis tren hattının yapılmaması halinde bölge halkının nerede istihdam edileceği, iş bulacağını, bu illerin kalkınmasını nasıl sağlayacağını belirtti.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.