Maximum Karttan 15 TL Hediye

Maximum kredi kartı sahiplerine market alışverişlerinde maxi puan müjdesi. Fırsattan faydalanmak isteyen müşteriler için son gün bugün 7 Ocak 2018.

Maximum kredi kartı ile üye marketlerden yapılacak alışverişlerde 15 TL hediye. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler en az 100 TL ve üzeri alışveriş yaptıklarında maxi puan kazanacak. Ayrıca 100 TL’lik harcamanın 2 defa yapılması kaydı ile puanlar hesaba yüklenecek.

Toptan Satış Marketleri Kampanyaya Dahil Değil

5 Ocak tarihinde başlayan kampanya 7 Ocak tarihinde son bulacak. Alışverişlerin farklı günlerde ve tek seferde 100 TL’lik olması şartı aranıyor. Kampanya ziraat kartları, şirket kartları, vadematik ve aidatsız kartlardan yapılacak alışverişler için geçerli olmayacak. Yine en önemli şartlardan birisi ödemenin pos cihazından yapılması aksi taktirde puan kazanılamayacak. Toptan satış yapan alışveriş mağazaları da kampanya kapsamında yer almıyor. Elektronik, tekstil ütünleri, cep telefonları, beyaz eşya, mobilya ve alkol ürünlerinin satın alımında puan kazanılması söz konusu olmayacak. Maxi puanlar 12 Ocak 2018 tarihinde alışverişin yapıldığı karta yüklenecek. Maxi puanların son kullanım tarihi olarak 22 Ocak tarihi olduğu açıklanırken kullanımlayan puanlar kartlardan silinecek.

Kampanya Katılımı Mobilden Yapılacak

Para puan kazanmak isteyen müşteri kampanyadan birden fazla kartı olsa dahi sadece 1 kere faydalanabilecek. Kuzey Kıbrıs Türk  Cumhuriyeti(KKTC)’deki zaman farkı nedeni ile 22 Ocak gecesi saat 23.00’a kadar kampanya devam edecek. Yine fırsat için sadece mobil uygulama üzerinden yapılan başvurular değerlendirmeye alınacak. 2 seferlik 100 TL’lik tek çekim alışverişin ardından müşterinin hesabına 15 TL para puan yatırılacak. Maximiles kartlar için kazanılan puanlar MaxiMil’e dönüşütürülemeyecek. Maximum anlaşmalı mağazalar ile anlaşmalı pos cihazlarından yapılacak alışverişlerden para puan elde edilecek.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.