Kuveyt Türk Katılım Bankası, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanı Yayınladı!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanı Yayınladı!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, bünyesinde istihdam etmek için Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanı yayınladı.

Bankanın açmış olduğu iş ilanına başvuru yapacak adayların en az üniversite mezunu olmaları istenmektedir.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanı Detayları

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın açmış olduğu iş ilanına başvuru yapacak adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları istenmektedir. Bu bölümler; Şehir ve Bölge Planlama, Mimarlık, İnşaat Mühendisliği ve Harita Mühendisliğidir. Bu bölüm haricindeki bölümlerden mezun olan adayların başvuruları değerlendirilmeyecektir.

  • Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanı başvuru yapacak adayların ileri seviyede İngilizce bilgilerinin olmasını isteyen banka, aynı zamanda da MS Office programlarını da ileri seviyede kullanabiliyor olmalarını istemektedir.
  • Tüm adayların gayrimenkul sektöründe en az 2 sene deneyimlerinin olması istenip, başvuru yapacak erkek adayların ise askerlik görevlerini yerine getirmiş olmaları gerekmektedir.
  • Ekspertiz hizmetlerinin hızlı ve hata olmadan yerine getirme, yapılacak tüm işlerin koşullarına uygun bir şekilde yapılması, bunların kayıt altına alınması, raporlarının hazırlanması ve korunması, bankaya ait olan tüm gayrimenkullerin şartlara uygun bir şekilde değerlemelerinin yapılması görevlerini yapacak adayların zaman yönetiminde iyi olmaları istenmektedir.
  • Adaylar İstanbul’da istihdam edileceklerdir. Bu kapsamda da İstanbul’da ikamet etmeleri istenmektedir.
  • Yine tüm adayların seyahat engellerinin bulunmaması istenmektedir. Ehliyet sahibi olan adayların iş başvuruları ön değerlendirmeye alınacaktır.
  • Tüm adayların her zaman pozitif, dinamik, aktif olmaları, insan ilişkilerini iyi olması istenmektedir.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanı Başvuruları Ne Zaman Son?

Son başvuru tarihi 12 Mart 2018’dir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1959201?

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile firmalar tarafından sunulan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.