Kredi Notu Nasıl Sorgulanır?

Bankalara kredi başvurusu yapmadan önce mutlaka kredi notunun bilinmesi gerekiyor. Bu sayede yapacağınız başvuruyu daha doğru şekilde düzenleyebilirsiniz. Kredi notu sorgulama işlemleri için farklı kanalları kullanmak mümkün olacaktır. Belirli bir işlem ücreti karşılığında kredi notunuzu güvenli şekilde sorgulayabilirsiniz.

Findeks Kredi Notu Sorgulama

Kredi Kayıt Bürosu tarafından hizmete sokulan Findeks sistemi, en güvenilir kredi notu sorgulama aracıdır. Findeks sisteminden ücretsiz olarak bir hesap açabilirsiniz. Hesap işleminin ardından kredi notu başta olmak üzere tüm sicil bilgilerini görebilirsiniz. Menü kısmından kredi notu sorgulama alanına girdiğiniz zaman saniyeler içerisinde kredi notunuz sizlere iletilir. Bu işlem için 4 TL gibi bir ücret ödemeniz istenir.

SMS Kredi Notu Sorgulama

Kredi notunu sorgulamanın en pratik yollarından birisi de SMS sorgulamaları olacaktır. Her mobil şebeke firması kendine ait sorgulama numaraları üzerinden müşterilerine kredi notu sorgulama fırsatını veriyor. Bu işlem için tüm mobil şebeke ağlarında ortalama 5 TL ücret ödeniyor. İlgili numaralara kimlik numaranızı mesaj olarak gönderdikten sonra kredi notunuz aynı dakikada sizlere gönderilir.

İnternet Bankacılığı Üzerinden Kredi Notu Sorgulama

Bankaların internet şubelerini aktif kullanan kişiler, pratik şekilde kredi notunu öğrenebiliyor. Bankanızın size verdiği internet şifresi ile sistemi açtığınız zaman menü kısmından kredi notu sorgulama alanını görebilirsiniz. Bu kısımdan yine 4 TL gibi bir ücret karşılığında kredi notunuzu öğrenirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.