Konutta Yüzde 20 İndirim Kampanyası 2 Gün Sonra Son Buluyor!

Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketleri tarafından geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası 30 Haziran Cumartesi günü son buluyor. İndirim kampanyasından yararlanmak ve bu fırsat ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için son 2 gün…

Yüzde 20 İndirim Kampanyası Cumartesi Günü Bitecek!

Türkiye’nin öncü konut şirketleri olan GYODER, İNDER ve KONUTDER tarafından 15 Mayıs 2018 tarihi itibari ile başlatılan yüzde 20 indirim konut kampanyası bitiyor.

Kampanyaya dahil olan toplamdaki 43 firma, ellerinde mevcut bulunan konut stokunu eritmek adına konut fiyatlarında uygulamış oldukları yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı 2 gün sonrasında son buluyor. Sektörün öncü isimleri, konut satışlarının 30 Haziran 2018 Cumartesi günü son bulacağını tahmin ediyor. Öte yandan inşaat şirketleri söz konusu olan tarihte, konut satışlarının yaklaşık olarak 12 milyar lira olarak gerçekleşeceği düşünülüyor.

Bu Gidişle 30 Haziran’da Konut Stokları Eriyecek

Konu ile alakalı olarak elde edilen bilgilere göre, konutta yüzde 20 indirim kampanyası vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Sektörün öncü isimleri, söz konusu bu kampanyanın başlamasının akabinde şirketlerin telefonlarının kitlenme noktasına geldiğini, bir gün içerisinde 500 tüketicini kampanya ile alakalı olarak bilgilendirildiğini ve bu gidişle ayın sonu itibari ile stokların eriyebileceğini açıkladı.

Ziraat Bankası, Halkbank, Şekerbank, Vakıfbank, TEB ve Ziraat Katılım gibi bankaların konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1’in altına çekti. Bankalar tarafından da yaklaşık olarak 1,5 aydır devam ettirmiş olduğu bu kampanyanın da Haziran ayının sonu itibar ile son bulacağı tahmin ediliyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.