Konutta Faiz ve Fiyat İndirimi İçin Son Fırsat!

Ziraat Bankası önderliğinde kamu bankaları tarafından konut kredisi faiz oranlarında ve KONUTDER, GYODER, İNDER gibi gayrimenkul sektörünün temsilcileri önderliğinde başlatılan konutta yüzde 20 indirim kampanyası için bugün son fırsat!

Ziraat Bankası öncülüğünde emlak sektörüne hareket katmak üzere başlatılan konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1’in altına düşüren indirim kampanyası bugün mesai bitimi ile beraber son bulacak.

Konu ile alakalı olarak bir takım basın kuruluşları tarafından yapılan haberlere göre, Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KMONUTDER) Başkanı Altan Elmas, kamu bankalarının yüzde 0,98’e kadar düşürmüş olduğu konut kredisi faiz oranları için bugün son gün olduğunu duyurdu.

İlk Olarak Vakıfbank Faiz Oranlarını Yükseltti

Söz konusu açıklamalarında 2 Temmuz Pazartesi günü itibari ile konut kredisi faiz oranlarının aylık bazda yüzde 1,30 düzeyine kadar çıkmasının öngörüldüğünü ifade eden KONUTDER Başkanı Altan Elmas, kampanya dahilindeki bankalar arasından ilk olarak Vakıfbank’ın dün itibari ile konut kredisi faizini yüzde 1,27’ye çıkardığını açıkladı. 10 Mayıs 2018 tarihinde Ziraat Bankası tarafından atılan bir adım ile konut kredisi faiz oranları yüzde 1’in altına çekilerek yüzde 0,98’e kadar düşürülmüştü. Söz konusu bu kampanyanın akabinde de 15 Mayıs 2018 tarihinden itibaren sektörün öncü isimleri, bankaların bu kampanyasına ilaveten konut fiyatlarında yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyası başlatmıştı.

Faiz Oranlarının Yeniden Psikolojik Sınırın  Altına Düşürülmesi Net Değil

Sektör temsilcileri tarafından başlatılan konutta yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyası bugün mesai bitimi ile son bulacak. Gelecek dönemde ise bankaların konut kredisi faizlerini psikolojik sınır olarak nitelendiren yüzde 1’in altına çekip çekmeyeceği konusu

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.