Konut Sektöründe Kampanyalar Devam Ediyor!

Konut sektöründe beklemede olan talebi canlandırmak üzere hayata geçirilen “Tarihi Fırsat” kampanyası geçtiğimiz günlerde son bulmuş olmasına rağmen, ev sahibi olmak isteyen vatandaşların konutlara olan ilgisi kesintisiz devam ediyor. Gayrimenkul ve inşaat şirketleri konut satın almak isteyeler için yeni kampanyalar hazırlıyor.

Bankalar tarafından yüzde 1’in altına düşürülen ve yaklaşık olarak 1,5 ay kadar devam eden konut kampanyaların akabinde, bu defa da markalı konut üreticileri harekete geçti.

Konu ile alakalı olarak bazı basın kuruluşları tarafından yapılan haberlere göre, kendi finans kaynakları ile tüketici adına yüzde 1’in altında konut kredisi ve yüzde 20 indirim kampanyası ile konut satışlarına devam eden sektör, bankalar ve devlet tarafından bu gibi adımların atılmasını talep ediyor.

Temmuz ayının başı itibari ile konut sektörünü harekete geçiren kampanyalar son bulsa da, Lens Yapı, Babacan Holding, Sur Yapı, Roya Yapı gibi şirketler, ya eski kampanyayı uzattı ya da yeni kampanyalara imza attı.

Gayrimenkul Şirketleri Kampanyalara Devam Ediyor

Bu kapsamda Sur Yapı, toplamda 12 farklı nitelikli konut projesinde , konutta yüzde 20 indirim kampanyasını devam ettirirken, bu kampanyaya ek olarak farklı fırsatlar da tanıyor. Üstelik yüzde 5 peşinat ödenen bu projelerde yüzde 0,98 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor.

Babacan Holding de ay başında son veren konut kampanyalarını, Temmuz ayı boyunca devam ettirme kararı alırken, Lens Yapı ise 72 ay vadeli konut satışlarında faiz oranını yüzde 0’a kadar düşürdü. Öte yandan Roya Yapı ise Roya Nova projesindeki bütün daireleri için yüzde 20 indirim ve 4 banka garantörlüğünde uygun ödeme fırsatı sunuyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.