Kartal, Royal Garden ile Hayat Buluyor!

İstanbul’un en önemli cazibe merkezlerinden biri haline gelen Kartal’da yeni bir prestijli yaşam projesi hayata geçiriliyor. Bölgede, söz konusu olan proje ile Royal Group sayesinde bir hareketlilik yaşanırken, neredeyse tüm satışları tamamlanmak üzere olan Royal Garden’da anahtar teslimi 3 ay sonra yapılacak.

Hayata geçirmiş olduğu her yaşam projesini edinmiş olduğu “Önce İnsan Mutluluğu” prensibi doğrultusunda gerçekleştiren Royal Group, geliştirmiş olduğu modern tasarımı ile prestijli bir yaşam alanını bölge halkına sunuyor.

İstanbul’un en Yeşil Rezidansı

Royal Group sayesinde yaklaşık olarak 180 milyon liralık bir yatırım bedeli ile hayat bulan Royal Garden Projesi’nde, konut satışlarının neredeyse yüzde 80’i gerçekleştirildi. 22 ve 30 katlı olmak üzere 2 farklı blok olarak inşa edilen proje, Kartal’ın o müthiş silüeti arasında en güzel konumda yer alıyor. Yaklaşık olarak 13 bin 500 metrekarelik proje alanı üzerinde yükselen bu proje, sahip olduğu yüzde 80 büyüklüğünde yeşil alanı sayesinde Anadolu Yakası’nın en dikkat çekici projeleri arasına yerleşiyor. Üstelik yeşile yönelik sahip olduğu pek çok alanı ile de “İstanbul’un en yeşil rezidansı” iddiasını da ispat ediyor.

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, söz konusu proje hakkında yapmış olduğu açıklamalarında, şirket olarak bir projeyi daha hayata geçirmenin sevincini paylaştıklarını ve yine şirket olarak edinmiş oldukları prensip doğrultusunda, projenin önce insanları mutlu edecek şekilde tasarlanarak hayat bulduğunu aktardı. Amaçlarının, insanların yaşam standartlarını yükseltecek, yaşamlarına değer katacak prestijli bir projeye imza atmak olduğunu da dile getiren Çehreli, elde etmiş oldukları sonuç, görmüş oldukları yoğun ilgi ve satış rakamlarının bunu başarabildiklerinin en büyük ispatı olduğunu da açıklamalarına ekledi.

5 Yıldızlı Otel Konforu

Öte yandan açıklamalarında, konut projeleri arasında Royal Garden Projesi’nin dünya çapında gerçekleştirilen “Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri”nde birinci olduğunu ifade eden Çehreli, projedeki tüm standartların en üst seviyede tutulduğunu ve dünya çapında böyle bir ödül almanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Bütün ayrıcalıklı özelliklere yer verilen bu projede sosyal donatı bakımından da oldukça zengin olduğunu ve lokasyonu bakımından da büyük avantaj sağladığını da ekleyen Tolga Çehreli, söz konusu projenin adeta 5 yıldızlı otel konforu sunduğunu da belirtti.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.