İşte TOKİ Kayaşehir 22. Bölge Projesi’nin Ayrıntıları!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından İstanbul’un Başakşehir ilçesi Kayaşehir bölgesinde hayata geçirilecek olan 862 konut projenin ayrıntıları belli oldu.

Başbakanlık Topu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Avrupa Yakası’nın en gözde semtlerinden biri olan Başakşehi ilçesi Kayaşehir Bölgesi’nde hayat bulacak olan 862 adet konut için dün ihaleye çıkıldı. Söz konusu olan bu ihale dahilinde, 862 adet konutun yanı sıra, ayrıca iki adet ticaret merkezi, bir adet kapalı otopark ve altyapı ile çevre düzenleme çalışmaları işi de yer alıyordu.

Projede 40 Adet Konut Stüdyo Tarzı Olacak

Söz konusu bu TOKİ Kayaşehir 2018 Projesi’nde yer verilecek olan konutların 40 adedi bir oda bir salon, 190 adedi iki oda bir salon, 514 adedi üç oda bir salon ve 118 adedi ise dört oda bir salon olacak şekilde inşa edilecek.

Proje Modern Mimari İle Tasarlandı

Modern mimari tasarımı ile hayata geçirilecek olan TOKİ Kayaşehir 2018 Konutları’nın dış tasarımında, ahşap görüntüye sahip olan kaplamalara ve ferforje tarzında korkuluklara sahip olan geniş pencerelere yer verildi. Yatay mimarisi ve mahalle konsepti ile hayat bulacak olan bu projede, her kesimden insanın yaşamasına imkan sunulacak ve esnaf ile iç içe olacak bir yaşam imkanı sağlanacak.

Bölgenin Yeni Cazibe Merkezi Kayaşehir Olacak

Hayata geçirilecek olan bu proje ile İstanbul’un yeni cazibe merkezinin Kayaşehir olması hedefleniyor. Öte yandan söz konusu proje kapsamında inşa edilecek olan dükkanlar, okul, cami, spor ve oyun alanları, parkları ve peyzaj alanları ile bölgenin değerine değer katarken, oldukça güvenli modern ve yeni bir yaşam alanı da oluşturulmuş olacak.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.