İstanbul Yeni Havaalanı İçin Binlerce Güvenlik Görevlisi İşe Alınacak!

Konu ile alakalı olarak elde edilen bilgilere göre, İGA Güvenlik Hizmetleri A. Ş. tarafından İstanbul 3. Havalimanı bünyesinde çalıştırılmak üzere işe alınacak olan 3 bin 500 adet güvenlik personeli için başvuru süreci başlatıldı.

3 bin 500 Güvenlik Görevlisi İstihdam Edilecek

İGA Güvenlik Hizmetleri A. Ş. tarafından yazılı bir şekilde konu ile alakalı olarak açıklama yapıldı. Yapılan bu açıklamaya göre, İstanbul 3. Havalimanı, henüz inşaat aşamasında iken sağlamış olduğu iş olanakları ile istihdama sağlamış olduğu katkıyı, işletme esnasında da sürdürecek. Hali hazırda 31 bini aşan işçinin çalıştığı bu dev projede, 1 Şubat 2018 Perşembe günü itibari ile iş ilanları platformlarında yer verilecek olan ilanlar vasıtası ile hem kadın, hem de erkekten oluşan toplam 3 bin 500 adet güvenlik görevlisi işe alınacak.

Elde edilen bilgilere göre, söz konusu hu güvenlik personelleri, havaalanının hem kara, hem de hava bölümlerinde faaliyet gösterecek. İGA Güvenlik Hizmetleri A. Ş. bünyesinde çalışacak olan güvenlik görevlileri için 5188 Sayılı özel güvenlik kimlik kartı, 35 yaş altı ve vardiyalı çalışabilme gibi niteliklere bakılacak.

Uygun Görülenler Mülakata Çağırılacak

Söz konusu bu şartların yanında ayrıca erkekler için askerliğini yapmış olan, diksiyonu düzgün ve iletişim kabiliyeti yüksek olma niteliklerine bakılırken, İstanbul 3. Havalimanı’nda güvenlik görevlisi olmak isteyen adaylar, İGA irtibat ofislerinden ya da iş ilanları platformlarından başvuru yapabilecek, uygun görülenler ise sonrasında mülakata davet edilecekler.

Ücretsiz Lojman Tahsis Edilebilecek

Mülakattan geçen adaylar daha sonrasında geniş kapsamlı bir eğitim alacaklar. Söz konusu bu eğitimi de başarı ile bitiren adaylar İGA bünyesine dahil olacak ve Temmuz ayından itibaren çalışmaya başlayacaklar. Üstelik dileyen personel için ücretsiz olarak lojman dahi tahsis edilebilecek.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.