İkitelli OSB 2 İçin Protokol İmzalanacak!

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Gülbahar tarafından konu ile alakalı olarak yapılan açıklamaya göre, Kapaklı’da hayata geçirilecek olan İkitelli Organize Sanayi Bölgesi 2 için birkaç gün içerisinde protokol imzalanacak.

İstanbul’un ortasında yer alan ve kentin sanayi üssü konumunda olan İkitelli OSB Başkan Vekili Şaban Gülbahar, konu ile alakalı olarak bir takım açıklamalarda bulundu. Gülbahar açıklamalarında, bölgedeki esnaf ve sanayici için yeterli olmayan İkitelli OSB’nin Kapaklı’da inşa edilecek olan İkiltelli OSB 2’ye nakledileceğini ifade ederek, söz konusu olan bu proje için birkaç gün içerisinde protokolün imzalanmış olacağını duyurdu. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan İkitelli Organize Sanayi Bölgesi 2 Projesi için Başbakan Binali Yıldırım’dan onay alındığını dile getiren Gülbahar, ilerleyen günlerde bunun için bir protokol imzalanacağını ve söz konusu olan bu projenin Türkiye’deki en büyük organize sanayi bölgesi olabileceğini duyurdu. Üstelik söz konusu projenin gerçekleştirileceği Kapaklı’daki arazinin 10 bin 370 dönüm büyüklüğüne sahip olduğunu da açıklamalarına ekledi.

TOKİ Tarafından İnşa Edilecek

Proje ile alakalı olarak TOKİ ile bir protokol sürecinde olduklarını dile getiren Başkan Vekili Şaban Gülbahar, Başbakan Yıldırım’ın proje için onay verdiği haberinin kendilerine ulaştığını ve kısa süre içerisinde protokol anlaşmasının yapılmış olacağını aktardı. Bölgenin adeta Organize Sanayi Şehri haline geleceğini ve Türkiye için yeni bir model oluşturduklarını da ifade eden Gülbahar, 2 yıl içerisinde projenin tamamlanıp OSB’nin faaliyete geçmiş olacağını da açıkladı. Projenin en güzel yanının ise, hızlı tren istasyonunun OSB 2 içerisinden geçmesi olduğunu da açıklayarak bu özelliğin bölgeye farklı bir cazibe katacağını aktardı.

Yaklaşık olarak 2 yıldır İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili olan Şaban Gülbahar ayrıca açıklamalarında, 7 Şubat 201 tarihinde gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimi için aday olduğunu da açıklamalarına ekledi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.