İBB İhale ile Konut Arsası Satış İlanı Verdi

İBB İhale ile Konut Arsası Satış İlanı Verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, lokasyonu Kağıthane’de yer alan ve mülkiyeti belediye çatısı altında bulunan bir arsanın satışa çıkarıldığı bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Kağıthane ilçesinde yer alan ve belediye bünyesinde mülkiyeti bulunan bir arsanın satışa çıkarıldığı, arsanın ihale yöntemi ile Aralık ayı sonuna doğru elde çıkarılacağı belirtildi. Kağıthane’de Seyrantepe Sanayii Bölgesi’nde yer alan bir arsanın ihaleye çıkarıldığı bildirilirken, 23 Aralık tarihinde düzenlenecek ihale sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı araziyi elden çıkaracak.

5285 Ada, 8 Parsel

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, yayımladığı duyuru ile beraber arsa hakkında detaylı bilgiler de verdi. Belediye tarafından yapılan açıklamada 5285 ada ve 8 parsel numarasında olduğu açıklanan arsanın konut imarının da bulunduğu belirtildi. Konut imarlı arsa adına muhammen bedel 679 bin 250 TL olarak açıklanırken, ihale şartnamesine göre vatandaşların başvuru yapabilme şansına sahip olduğunu söyledi. İhale şartnamesi, Mesken Müdürlüğü üzerinden ücretsiz olarak görüntülenebilecek.

Bedel 300 TL

Mesken Müdürlüğü’nde ücretsiz olarak gösterilen şartnameyi görmelerinin ardından, ihaleye katılmak isteyen vatandaşların bu şartnameyi 300 TL karşılığında almalarının zorunlu olduğunu da vurgulandı. İhaleye katılmak adına teminat bedeli de yatırması gereken vatandaşlar, 22 Aralık 2020 tarihinde saat 14.00’a kadar Belediye tarafından duyurulacak hesaplara yatırarak makbuzu İhale Komisyonu’na teslim edecek.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.