Halkbank’tan 180 Ay Vadeli 100.000 TL Konut Kredisi İmkânı!

Halkbank, düzenlediği Yeni Konut Finansmanı Sistemi vasıtasıyla, hayalini kurduğunuz ev için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini avantajlı konut kredisi faiz oranları eşliğinde temin etmenize olanak sağlıyor.

Türkiye’nin kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, düzenlediği konut kredisi ürünü vasıtasıyla hayalini kurduğunuz eve sahip olmanıza olanak sağlıyor. Alanında uzmanlaşmış, tecrübeli bir ekip ile birlikte sahip olmak istediğiniz ev için gerekli finansman desteğini temin etmenize olanak sağlayan Halkbank, aynı zamanda konut üreticisi ve satıcısı konumunda olan kuruluşlar ile birlikte ihtiyaçlarınızı en ekonomik şekilde çözüme kavuşturacak çözümler üretiyor.

Kira Öder Gibi Konut Kredisi

Morgage konut finansmanı ürünü vasıtasıyla kira öder gibi yeni evinize sahip olmanıza olanak sağlayan Halkbank, size en yakın Halkbank şubesine uğrayarak konut kredisi ürünleri hakkında kapsamlı bilgi almanıza da olanak sağlıyor. Halkbank tarafından organize edilen Yeni Konut Finansmanı Sistemi vasıtasıyla, sahip olmak istediğiniz konut için, konut üzerine ipotek tesisi gerçekleştirilip, uygun koşullar sağlanarak, ihtiyaç duyduğunuz finansmana erişim olanağı sunuyor. Yeni konut finansmanı isteminin sahip olduğu avantajlar arasında konutların sahip oldukları yapı kalitesi, ruhsatlı konut üretiminin artışı, ekonomik kayıt altına alınan konut satış işlemlerinin gerçekleşmesi ve finans sektörünün temellerinden bir tanesini oluşturan inşaat sektörünün canlanması gibi önemli hedefler de yer almakta.

Canım Evim Konut Kredisi Kampanyası

100.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

Halkbank tarafından Yeni Konut Finansmanı Sistemi vasıtasıyla hazırlanmış olan Canım Evim Konut Kredisi ile birlikte avantajlı faiz oranları eşliğinde bütçenizi yormadan konut kredisi temin edebilirsiniz.

Halkbank’tan çekeceğiniz 100 bin Türk Lirası tutarındaki konut kredisi ürünü için;

  • 120 ay vade seçeneğiyle ödeme planı oluşturmanız halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık konut kredisi faiz oranları yüzde 1,27 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı bin 628 Türk Lirası’na,
  • 180 ay vade seçeneğiyle ödeme planı oluşturulması halinde ise, uygulanacak aylık sabit faiz oranları yüzde 1,33 olup, ödenecek aylık eşit taksit tutarı da bin 466 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu konut kredisi ürünü 22 Ocak 2018 Pazartesi günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla hazırlanmıştır.

http://www.halkbankevim.com.tr/channels/4.asp?id=206

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak, tüm bankalar tarafından düzenlenen kredi ürünlerini inceleyebilir, bütçeniz için en uygun kredi ürününün hangisi olduğu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.