Halkbank ParafPara Kampanyası! 100 TL’ye Varan Para Puan Hediyesi!

Halkbank, Ramazan ayına özel Parafcard ile yapılacak olan 100 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerde ParafPara Hediyesi veriyor.

Halkbank ParafPara Kampanyası!

Halkbank Ramazan ayına özel kampanya düzenlendi. Düzenlenen kampanya kapsamında 10 Mayıs Perşembe ile 17 Haziran Pazar günü akaryakıt hariç olmak üzere diğer tüm sektörlerden yapılacak olan 100 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerde her işlem başı 10 Türk Lirası ParafPara hediyesi veriliyor. Bir kişi toplamda en az fazla 100 Türk Lirası alabiliyor. Bir günde sadece 1 100 TL ve üzeri alışveriş geçerli olacaktır. Yani bir kişi günde 2 veya çok daha fazla ayrı ayrı 100 TL ve üzeri alışveriş yaparsa sadece ilk yapılan alışveriş geçerli sayılacaktır.

Halkbank ParafPara kampanyasına katılmak için büyük harflerle RAMAZAN yazılması ve sonrasında da 3404’e mesaj atılması gerekiyor. Kampanyaya katılım ise mesaj gönderilip, bankanın sistemine ulaşıp, gerekli kontroller sağlandıktan sonra olmaktadır. Aynı zamanda kişilerin bankada kayıtlı olan ce telefonlarından mesajlarını göndermeleri gerekiyor. Kampanyaya katılırken gönderilirken atılan mesajlardan ücret tahsil edilmeyip, sadece Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell operatörlerinde atılanlar geçerli olacaktır. Sanal POS’tan yapılan işlemler kampanya kapsamında olmamaktadır. Bir kat ile kampanyaya katılım sağlandığı zaman müşterinin diğer diğer tüm kartları kampanya kapsamına alınır. Ek kartlar, Sanal kartlar, Parafly ve Parafree kampanyaya dahil olanlardır. Business kartlar ile birlikte Halkcardlar ise kampanya kapsamında değillerdir. ParafPara ile yapılan para transferleri de bu işleme dahil değildir. Son ParafPara kullanım tarihi ise 28 Hazirandır.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.