Ziraat Bankası 50.000 TL İhtiyaç Kredisi ve Detayları

Ziraat Bankası, düşük tutarlardan yüksek tutarlılara, eğitimden sağlığa, ipotekliden Oyak Üyelerine, masrafsızdan masraflıya kadar çeşitli türlerde 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunuyor.

Ziraat Bankası, düşük tutarlardan yüksek tutarlılara, eğitimden sağlığa, ipotekliden Oyak Üyelerine, masrafsızdan masraflıya kadar çeşitli türlerde 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunuyor. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi ile anında nakit ihtiyacınızı hemen giderebilirsiniz.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi için başvurular çeşitli yollardan olup, faiz oranları da kullanılan kredi türüne göre farklılık gösteriyor. Benzer şekilde kullanılan kredi türüne göre de istenilen belgelerde değişiklik oluyor. Tüm detayları ile haberimizde…

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Detayları

Özel bir amaç için değil de sadece ihtiyaçlar kapsamında ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için 6 fakrlı çeşitte imkan vardır. Bunlar Ziraat Bankası şubeleri, Ziraat Bankası internet sitesi, mobil şubesi, ATM’leri, Ziraat Bankası çağrı merkezi ve internet şubesidir.

İhtiyaç kredisi ödemeleri süresince hayat sigortasının yapılmasını banka zorunlu tutmaktadır. Ayrıca buna ek olarak da bireylerden teminat talebinde bulunulur. Teminat olarak bireyler otomobillerini, motosikletlerini, evlerini ya da dükkanlarını gösterebilmektedir.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları ise yüzde 1,63’ten başlayıp, sabit faizli kredi imkanı sağlanır.

İhtiyaç Kredisi Çeşitleri

  • Masrafsız İhtiyaç Kredisi kapsamında bireylerden kredi tahsis ücreti yani dosya masrafları için ücret talep edilmez. Tahsis ücreti alınan kredi tutarının maksimum %0,5’i kadar alınır. Yani aldığınız 5.000 TL ihtiyaç kredisi için ödeyeceğiniz tahsis ücreti 25 TL olur. Masrafsız ihtiyaç kredisi için yapılan başvurular sadece banka şubelerinden gerçekleşir. Bu kredi kampanyası için uygulanan faiz oranı ise kişiden kişiye göre değişiklik gösterir.
  • Oyak Üyelerine özel İhtiyaç Kredisi kampanyası için faiz oranları düşük olup, bu kampanyadan yalnızca Oyak Üyeleri ve eşleri yararlanabilmektedir.
  • Eğitim Kredisi kampanyası için faiz oranıda yine kişiden kişiye göre değişir. Bireylerin ya da çocuklarının eğitim masraflarının ödemeleri gerçekleşir. Eğitim kredisi başvuru da yalnızca banka şubelerinden yapılır.
  • Ziraat Bankası ipotekli ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,63’ten başlamaktadır. İpotekli ihtiyaç kredisi kapsamında bireyler yüksek meblağlı finansman talebinde bulunabilirler. Ancak bu kampanyada ek teminatlar istenebilir.

50.000 TL İhtiyaç Kredisi ve Detayları

50 bin TL Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi için hesaplamasında yüzde 1,63 faiz oranıyla aylık ödenmesi gereken kredi taksit tutarı 48 ay vadeli bin 615 Türk Lirası, 36 ay vadelide bin 947 Türk Lirası, 24 ay vadelide 2 bin 630 Türk Lirası olur.

Faiz oranları, 9 Haziran 2018  tarihi itibariyle GayrimenkulEks editörleri tarafından aşağıdaki bağlantı kullanılarak özel hazırlanmıştır.

http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/HesaplamaAraclari/Pages/KrediHesaplama.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan bankalar kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun krediler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.