Yapı Kredi Bankası Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Alımı Yapacak!

Türkiye'de hizmet veren özel bankalar arasında önemli bir konuma sahip olan ve her yıl birçok vatandaşa konut kredisi imkânı sağlayan Yapı Kredi Bankası, gayrimenkul değerleme raporlarının kontrolü için değerleme uzmanı alımı yapacağını duyurdu.

Türkiye’de hizmet veren özel bankalar arasında önemli bir konuma sahip olan ve her yıl birçok vatandaşa konut kredisi imkânı sağlayan Yapı Kredi Bankası, gayrimenkul değerleme raporlarının kontrolü için değerleme uzmanı alımı yapacağını duyurdu.

Kontrolör kadrosu için gayrimenkul değerleme uzmanı alımı yapacağını duyuran Yapı Kredi Bankası, üniversitelerin inşaat mühendisliği, geomatik mühendisliği, harita mühendisliği, jeodezi ve fotogrametri mühendisliği, şehir ve bölge planlama, mimarlık gibi bölümlerden mezun adayların iş başvurusu yapmasını talep ediyor.

Yapı Kredi Bankası, gayrimenkul değerleme sektöründe çalışmış ve SPK tarafından verilen gayrimenkul değerleme uzmanlığı lisansına sahip olan adaylar arasından tercih yapacağını belirtirken, yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, Word, Excel, PowerPoint gibi MS Office programlarına hakim adayların iş başvurusu yapmalarını talep ediyor.

İş başvurusu yapan adayların İstanbul’un Anadolu yakası veya Kocaeli’nde ikâmet etmesine önem veren Yapı Kredi Bankası, adayların analitik düşünce yeteneğine sahip olmasına ve yorum kabiliyetine sahip olmasına önem veriyor.

İş başvurusu yapan adayların iyi ya da ileri derecede İngilizce bilmesine önem veren Yapı Kredi Bankası, erkek adayların askerliğini yapmış ya da 2 yıl tecilli olmasına ve 35 yaşından gün alınmamış olmasına önem veriyor.

Yapılacak İş Tanımı ve İş Başvurusu Detayları

Yapı Kredi Bankası, işe alım gerçekleştirilecek adayların bağımsız değerleme kuruşları tarafından hazırlanan ekspertiz raporlarının kontrol edilmesi, kontrol edilen raporlara bankayı ilerleyen süreçlerde riske edebilecek hususların rapora eklenmesi konusunda görev alınmasını talep ediyor. Aynı zamanda ekspertiz raporlarında belirtilen değerlerde herhangi bir tereddüt oluşması halinde gayrimenkulün bulunduğu mevkiide hizmet sunan değerleme firmaları vasıtası ile araştırma yapılmasını sağlanmasını talep ediyor.

Yapı Kredi Bankası, sunacağı konut kredileri ya da konut ipotekli ihtiyaç kredilerinin onay sürecinde karar etkiyecek uyguluk ya da olumsuzluk durumları hakkındaki görüşlere rapora ek olarak yer verilmesine ve hizmet alınan değerleme firmalarına haber verilmeden ziyaret yapılması, kontrol ve teftiş edilmesi gibi alanlarda da işe alım yapılacak gayrimenkul değerleme uzmanlarının görev almasını talep ediyor.

Yapı Kredi Bankası tarafından 15 Eylül 2017 tarihinde açılan bu iş ilanına 4 Kasım 2017 tarihine kadar aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-gayrimenkul-degerleme-uzmani-eksper-1865263

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisini kullanarak firmalar tarafından açılan iş ilanları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.