Tuvalet Kağıtları İçin Muhteşem Depolama Fikirleri

Tuvalet kağıdı çok tüketilen bir madde olması sebebiyle genellikle koca bir paket halinde satılır ya da alınır. Bu da bir depolama sorununu beraberinde getirir.

Fazla şekilde büyük bir paket tuvalet kağıdı satın aldığınız zaman, onları nerede ve nasıl muhafaza edeceğinizi düşünebilirsiniz. İşte sizler için derlemiş olduğumuz bu pratik, yaratıcı ve hatta muhteşem dekorasyon fikirleri sayesinde evinizde tuvalet kağıtlarını nasıl muhafaza edeceğinizi bilebilirsiniz.

Eğer ki eski mobilyaları evinizde sergilemekten hoşlanıyorsanız, bu şekilde eski bir dolabı da tercih edebilirsiniz. Ayrıca eski bir plaka yardımıyla görünümü daha da güzelleştirebilirsiniz.

Başka bir alternatif yol ise, kablolardan yapılmış olan bu sepettir. Klozetin tam üzerine yerleştirilmiş olan bu sepet ayrıca tuvalet kağıdının kolay erişilebilir bir yerde olmasını da sağlayacaktır.

Ya da dergi rafları da pratik bir depolama fikridir. Hemen hemen her alanda depolama alanı olarak işinize yarabilecek bu raflar sayesinde de banyonuza hoş bir görünüm katabilirsiniz

Uzun kasırga vazolar ya da fırtına vazolar da bazı şeyleri depolayabilmek için ideal aksesuarlardandır. Ayrıca ve dekorasyonunuza şık ve modern bir hava katabilir. Tuvalet kağıtlarınızı böyle bir vazoya yerleştirerek banyonuzun herhangi bir köşesine koyabilirsiniz.

Bir yulaf ezmesi kutusunu da temizleyip boyayarak ya da desenli kağıtlarla sararak oldukça kolay bir yolla depolama alanı elde edebilirsiniz.

Yine eski ve kullanılmış bir kutudan da tuvalet kağıtlarınız için saklama alanı oluşturabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bir kutu bulmak, onu renklendirmek ve duvara monte etmek. İşte size başka bir saklama alanı.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.