TSKB Gayrimenkul Değerleme, Uzman Personel Alımı Yapacak!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., birkaç farklı şehirde gayrimenkul değerleme uzmanı kadrosu için personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., birkaç farklı şehirde gayrimenkul değerleme uzmanı kadrosu için personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İşte firma tarafından açıklanan personel alımı ilanına dair tüm detaylar!

Yaklaşık 50 yıldır gayrimenkul değerleme, makine değerleme ve ekipman parkı değerleme alanında uzmanlaşan TSKB Gayrimenkul Değerleme, hem SPK hem de BDDK tarafından lisans sahibidir. SPK tarafından sunulan mevzuatın kapsamı ile birlikte gayrimenkulün ya da herhangi bir varlığın rayiç değerini belirleme konusunda hem bağımsız, hem de tarafsız olarak hizmet veren firma, uluslararası düzeyde kabul edilen değerleme standartlarına uygun bir rapor hazırlayarak, müşterilerine sunmakta.

İş İlanına Dair Detaylar

İş Başvurusu İçin Gerekli Nitelikler

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., iş başvurusu gerçekleştirecek olan adayların üniversitelerde yer alan İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama ve Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş ve SPK tarafından tahsis edilen Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Sertifikasını temin etmiş adayların başvuru gerçekleştirmesini talep ediyor.

Gayrimenkul Değerleme sektöründe en az 3 yıllık iş tecrübesine sahip olan adayların iş başvurusu gerçekleştirmesini talep eden firma, Microsoft Office programları konusunda aktif bir şekilde kullanım gösterebilen adayların iş başvurusunu değerlendirmeye alacak.

Kişisel özellikler arasında girişken olmayı, araştırmacı bir yapıya sahip olmayı, hırslı olmayı, analitik düşünme yeteneğini aktif olarak kullanabilmeyi, insan ilişkilerinde başarı göstermeyi ve takım çalışması ile azami derecede uyum sağlayabilmeyi önemseyen TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., erkek adaylar için de askerlik görevinin tamamlanmış olmasını talep ediyor. B sınıfı ehliyete sahip olmakla birlikte aynı zamanda aktif bir şekilde araç kullanmayı da önemseyen firma, adayların seyahat engelinin bulunmamasını da önemsiyor.

İş Başvurusuna Dair Diğer Detaylar

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Adıyaman, Afyon, Amasya, Bilecik, Çanakkale, Çankırı, Denizli, Edirne, Gaziantep, Giresun, Hatay, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Nevşehir, Ordu, Rize, Sakarya, Trabzon, Şanlıurfa, Van, Yozgat, Aksaray, Kırıkkale, Düzce şehirlerinde ikâmet eden şahıs şirketi sahibi ya da şirket ortağı olanlar ile iş ortaklığı kuracak olan TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., aynı zamanda Antalya ve Trabzon şehirlerinde ikâmet eden gayrimenkul değerleme uzmanı alımı da gerçekleştirecektir.

  • Yerel gayrimenkul değerleme uzmanlığı için, şahıs şirketi sahibi ya da şirket ortağı olan adayları bu linkten;
    http://www.kariyer.net/is-ilani/tskb-gayrimenkul-degerleme-a-s-yerel-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1800762
  • Antalya’da yer alan Gayrimenkul Değerleme Uzmanı kadrosu için başvuru yapacak olan adaylar bu linkten;
    http://www.kariyer.net/is-ilani/tskb-gayrimenkul-degerleme-a-s-gayrimenkul-degerleme-kontrol-sorumlusu-1797294aramasonuc=1&isaramalog=-2&sirano=0&ilankodusfr=1797294&refno=37933_42938
  • Trabzon’da ikâmet edip, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı kadrosu için başvuru yapacak olan adaylar ise bu linkten;
    http://www.kariyer.net/is-ilani/tskb-gayrimenkul-degerleme-a-s-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1831631

iş başvurusu gerçekleştirebilirler.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile diğer iş ilanlarını inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.