TSKB Gayrimenkul Değerleme, Eksper ve Kontrolör Alımı Yapacak!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Adana merkezli gayrimenkul değerleme uzmanı ve kontrolör alımı yapacağını duyuran bir iş ilanı yayınladı.

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Adana merkezli gayrimenkul değerleme uzmanı ve kontrolör alımı yapacağını duyuran bir iş ilanı yayınladı.

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Adana’da istihdam etmek üzere gayrimenkul değerleme uzmanı ve kontrolör alımı yapacağını duyurdu. Üniversitelerin inşaat mühendisliği, harita mühendisliği, mimarlık, şehir bölge planlama gibi bölümlerinden mezun ve gayrimenkul değerleme sektöründe en az 3 yıllık tecrübesi olan adayların iş başvurusu yapmasını talep eden TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., adayların aynı zamanda MS Office uygulamaları başta olmak üzere bilgisayar kullanımı konusunda tecrübeli olmalarını önemsiyor.

İş başvurusu gerçekleştirecek adayların B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmasına ve aktif olarak araç kullanabilmesine önem veren firma, adayların girişken olmasına, araştırmacı, hırslı ve analitik düşünme yeteneğine sahip olmalarına önem veriyor.

İnsan ilişkilerinde başarı gösteren ve takım çalışmasına uyum sağlayabilecek adaylar arasından işe alım gerçekleştirecek olan TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olmasına önem gösteriyor.

SPK ve SPL tarafında nsunulan Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Sertifikası’nı almış ya da sınavları tamamlayarak lisans almaya hak kazanmış adayların iş başvurusu yapmalarını talep eden firma, yapılacak iş başvurusu aşamasında talep edilen ücret beklentilerinin de belirtilmesine önem veriyor.

Gayrimenkul değerleme kontrol sorumlusu alanında istihdam edilecek adayların kadrolu olarak istihdam edileceğini bildiren firma, gayrimenkul değerleme uzmanı kadrosu için iş başvurusu yapan adayları tecrübeli ve tecrübesiz farketmeksizin, sektör odağına sahip olması halinde istihdam edileceğini bildiriyor.

İş Başvurusu ve Detayları

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından 6 Eylül 2017 tarihinde açılan bu iş ilanlarına aşağıda yer alan bağlantılar vasıtası ile 21 Ekim 2017 tarihine kadar iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/tskb-gayrimenkul-degerleme-a-s-gayrimenkul-degerleme-kontrol-sorumlusu-1859774
http://www.kariyer.net/is-ilani/tskb-gayrimenkul-degerleme-a-s-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1790445

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisini ziyaret edip; firmalar tarafından duyurulan personel alımı ilanlarını inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.